Cum. Mar 29th, 2024

Tuncel ve Dostları

Tarih: 2010-07-08 TV : NTV Saat: 21:00Tür:Yaşam

NTV Yeşil Ekran
“TUNCEL VE DOSTLARI”
Dayı ile Yeğen NTV’de Buluşuyor!
–4. Bölüm-
“Dayı- yeğen” bu kez NTV için bir araya geldi, Kaz Dağları’nın eteklerinde unutulmaz bir sohbete imza attı. Tuncel Kurtiz, NTV Yeşil Ekran’da yayınlanan “Tuncel ve Dostları” programda bu hafta “Ezel” dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu’nu ağırladı.
Dağ Yolunda Koştular, Ağaçların Altında Sohbet Ettiler
Tuncel Kurtiz, Kenan İmirzalıoğlu ile patika ve dağ yollarında bazen koşarak, bazen yürüyerek sohbet etti ve Edremit Körfezininin eşsiz manzarasını kuşbakışı seyretti. Tuncel Kurtiz, İmirzalıoğlu’na 1948 yılında Kazdağlarında meydana gelen büyük bir yangından kurtulan tek ağacın gölgesinde, Edremit körfezine karşı Şeyh Bedrettin Destanı’ndan pasajları ezbere okudu, mitolojik hikayeleri ve bölgenin tarihini anlattı.
Traktörcü Kenan!
Kendisi de bir çiftçi çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu, Çamlıbel köyünde bir traktör görünce dayanamayıp direksiyona atladı ve Tuncel Kurtiz’e küçük bir traktör turu attırdı. Kurtiz ve İmirzalıoğlu kendi çocukluklarını ve çocuk olmayı da konuştular…
Kenan Silahlara Veda Ediyor!
Bu uzun günün ardından Tuncel Kurtiz’in Kaz Dağlarının eteklerindeki evinin bahçesine taşıdığı gemi güvertesinin tam ucunda oyunculuk üzerine konuştular. Tuncel Kurtiz, artık bir salon beyefendisini oynamak istediğini, Kenan İmirzalıoğlu ise eli silah tutan sert mizaçlı karakterleri oynamaktan sıkıldığını anlattı.
Haydar Haydar Türküsü ile Veda
Ve iki ünlü isim birlikte “Haydar Haydar” türküsünü söyleyerek sohbeti noktaladılar…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen