Cum. Mar 29th, 2024
Unutulmaz

Tarih: 2010-07-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Eda’nın yapmak zorunda olduğu büyük fedakarlık ne?
Unutulmaz”,
uzun süre hafızalardan silinmeyecek sezon finaliyle 14 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV’de!
Unutulmaz (Sezon Finali)
53. Bölüm Özeti:
Cemil kaçınılmaz gerçeklere doğru sürüklenirken, Eda ve annesi buna engel olamamanın çaresizliği içindedir. Ferda, fotoğrafları Eda’nın yüzüne fırlatırken, belki de kaderin ördüğü ağların farkında değildir. Cemil, onu altüst eden şüphelere artık bir son vermeye kararlıdır. Eda ve Melda’nın karşısına dikilir. İki kız kardeş için zaman artık tükenmektedir.
Gerçeklerin ortaya çıkmasını ve bu işkencenin bitmesini isteyen Harun, bir yandan da şirketin içinde bulunduğu dar boğaza çözümler aramaktadır.
Cemil için konuşacağı tek bir kişi kalmıştır. Harun! Eda ve Melda iyice köşeye sıkışmışlardır. Melda buna engel olmak için babasına gerçeği anlatmaya karar verir. Ama hangi gerçeği? Ve Cemil buna nasıl tepki verecektir?
Arslanlı ailesi yine bir araya gelirler. Ancak bunun sebebi Saadet Hanım’ın yarattığı korku dolu anlardır. Feyyaz ve Harun hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağının farkına bir kez daha varırlar.
Türkan evlerindeki fırtınanın geçtiğini zannederken, gerçeklerin kapısı bir anda ardına kadar açılır. Kaderin ördüğü ağlardan kaçış yoktur artık. Kaçınılmaz son bir çığ gibi üzerlerine gelmektedir.
Eda son bir gayretle olacaklara engel olmak için Harun’a koşarken, Cemil de hedefine doğru kararlı bir şekilde ilerlemektedir.

Künye :

Yapım            : Stil Medya
Yapımcı        : Ahmet Bayram
Yönetmen        : Cem Tabak
Senaryo Grubu    : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular        : Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Ayla Algan (Hayat), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen