Cum. Nis 19th, 2024

Akıllı Tercih Sistemini” kullanmadan, tercihlerin son haftasında listenizi teslim etmeyin…Şu ana kadar yapılmışlardan çok farklı, bu yıl değişen sisteme uyumlu tercih sistemi hayatınızı yönlendirecek. Bu sistem, ÖSYM ‘nin yapmış olduğu son değişikliklerin uyarlanmış hali ile yayındadır.

http://akillitercihsistemi.hurriyet.com.tr 

Tercih dönemi boyunca büyük ilgi gören Akıllı Tercih sistem, tüm adayların son hafta da en büyük yardımcısı! 2010 Tercih dönemine damgasını vuran bu sistem; adayların, anne babaların, rehber öğretmenlerin en kısa sürede ve en doğru şekilde tercihleri yönlendirmesine yardımcı oluyor.

Uzun zaman alan istatiki hesapları  yapmadan  sadece bir tıkla adayların tercih reçetesini görmesini sağlayan bu sistem bilinen tercih programı ve sihirbazları gibi değilidir! 2010 yılında değişen sisteme göre , 2010 yılının en son verileri ile çalışacak olan bu sistemi kullanmadan tercih yapmayın!   
Gelecekbenim Koordinatörü ve Eğitim programları yapımcısı Alev Nallar konuyla ilgili tüm adaylara şu çağrıyı yapıyor: 

Yeni sisteme göre, öğrenci yerleştimenin ilk kez yapılacağı 2010- tercih döneminde aceleci davranmayınız. Yapacağınız ufak bir hata, geleceğiniz için bütün hayallerinizi yıkabilir. “Akıllı Tercih Sistemi”, geleceğinizi doğru inşa etmeniz için oluşturulan, en güvenilir bilimsel kaynaktır. 

En doğru Üniversite, en doğru bölüm ve en doğru mesleği seçmeniz için, Akıllı Tercih Sistemini kullanmadan, tercih listenizi teslim etmeyin…

Sistemi http://akillitercihsistemi.hurriyet.com.tr adresinden kullanabileceksiniz.

AKILLI TERCİH SİSTEMİ İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?

” Tecrübeli Gelecekbenim.com uzmanlarının hazırladığı bilimsel çalışmalar rehberliğinde, en etkin ve en doğru tercih listesini yapın…

” Yüz binlerce sayısal veri ve onlarca listenin içinde boğulmadan, sizin için gerekli veriyi, tek bir tıkla görün…

” En geniş çerçevede alan içi ve alan dışı tüm tercih seçeneklerinizi ve girme olasılıklarını ” tercih Reçetesi” ile tek bir sayfada görün.

” Defalarca Tercih liste provası yaparak, içinize en çok sinen ve sizin için en doğru tercih listesini ÖSYM’ye teslim edin…

* Üç değişik senaryo ile, en doğru tercih listenizi oluşturun, tercih listenizde hata yapma olasılığını yok edin…

1- 2010 ÖSYM Tercih Kılavuzuna göre Tercih Listesi; GB Uzmanlarınca, ÖSYM’nin 2010 Tercih  Kılavuzunda yaptığı benzetim çalışması esas alınarak, en geniş çerçevede alan içi ve alan dışı tüm tercih seçeneklerinizi görmeniz için hazırlanmıştır.

2- Temkinli Tercih Listesi; GB Uzamanlarınca, 2009 yılı yerleşme döneminde oluşan
gerçek (dönüştürülmemiş) başarı sıraları göz önünde tutularak, alan içi ve alan dışı tüm tercih seçeneklerinizi  görmeniz için hazırlanmıştır.

3- Mantıklı Tercih Listesi; GB Uzmanlarınca, 2009 yılı yerleşme döneminde oluşan gerçek yerleşme verileri ve 2010 ÖSYM benzetim çalışması harmanlanarak hazırlanmıştır.

AKILLI TERCİH SİSTEMİNİ NASIL KULLANACAKSINIZ?

” Akıllı Tercih Sistemi” aday başına sadece 9.90TL ile çalışacak.

” Ödemeler Mobil Ödeme sistemi ile cep telefonunuzdan kredi kartı gerekmeden yapılabilecek ve 7 adımda işlemlerini gerçekleştirecekler.

” Adaylar daha sonra aldıkları şifre ile tercih dönemi sonuna kadar listelerine erişebilecekler. kullanıma sunulacak ve Cep telefonu üzerinden mobil ödeme altyapısı kullanılarak 7 adımda sonuç alınacak basit bir sistemdir.  

” Adaylar ürün ile ilgili tüm sorularında websitesi üzerinden uzmanlara sorularını sorabilecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen