Per. Mar 28th, 2024
Gülhan’ın Galaksi Rehberi

Tarih: 2010-08-04 TV : TV8 Saat: 23:15Tür:Gezi

Gülhan Şen Bu Hafta Miami’de…
GÜLHAN’IN GALAKSİ REHBERİ
Ekranların en uçuk kaçık ve eğlenceli gezi programı “Gülhan’ın Galaksi Rehberi”, ilgi gören ve beğenilen bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.
Gülhan Şen’in hazırlayıp sunduğu programda, seyahat severler için yurtdışındaki en popüler tarihi-turistik noktalar ve yeni alternatif rotalar tanıtılıyor… Yeme içme, eğlence ve alışveriş üzerine yararlı bilgiler, ilginç notlar aktarılıyor…
“Gülhan’ın Galaksi Rehberi”, bu kez Amerika kıtasını keşfe çıkıyor, Florida Eyaleti’nin en gözde şehri Miami’yi tanıtıyor!
Gülhan Şen, ülkemizde 80’li yılların ünlü dizisi Miami Vice ile tanınan Miami’yle ilgili tüm merak edilenleri sıradışı sunumuyla gözler önüne seriyor.
Programda şehrin silüetini oluşturan gökdelenler, filmlere dizilere sahne olan meşhur South Beach plajı; şık restoranları, paten kayan kızları ve lüks arabalarıyla göz kamaştıran Ocean Drive caddesi; Silvester Stallone, Elizabeth Taylor, Julio Iglesias, Puff Diddy gibi birçok ünlünün malikanelerinin yer aldığı Yıldız Adası ve yürek hoplatan şovlarıyla gece kulüpleri ekrana geliyor…  

By