Çar. Nis 24th, 2024

İftar Saati

İftar Saati
Tarih: 2010-08-16 TV : KANAL7 Saat: 16:50Tür:Yaşam

RAMAZANIN MANEVİ ATMOSFERİ MUSTAFA KARATAŞ İLE KANAL 7 EKRANLARINA GELİYOR
Ramazan Ayı’nın iftar coşkusu Kanal 7 ekranlarında… İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunacağı Mustafa Karataş İle İftar Saati programı Ramazan boyunca Kanal 7 ekranlarında… Tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan’ın orkestrası eşliğinde söyleyeceği ilahilerle renklenen programda Ramazan’a özel eserler canlı yayında seslendiriliyor. Programa bugün Fatih Akman konuk oluyor. Akman, ekran başındaki izleyicilere Kur’an-ı Kerim ziyafeti veriyor.
Stüdyoda her gün bir iftar sofrasının kurulacağı İftar Saati’nde, Mustafa Karataş’ın Ramazan ayının güzelliklerini anlamaya dönük sohbeti ve Ramazan ayının manevi coşkusu İftar Saati’yle canlı yayınla Ramazan boyunca Kanal 7’de. İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunacağı İftar Saati programında Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle her iftarda manevi bir atmosfer yaşanıyor. Sedat Uçan birbirinden güzel ilahileriyle, Mustafa Karataş ise stüdyodan yaptığı canlı yayınla Ramazan’ın coşkusunu evlerinize taşıyorlar.
Ramazan coşkusunu içinde taşıyanlar her akşam iftar sofralarında yerlerini alıyor, dualar, ilahiler ve manevi bir atmosferle renklenen dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor. Programda ayrıca her gün değişik mekanlardan yapılan canlı yayınlarla Ramazanın manevi atmosferi yansıtılıyor.
Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince Mustafa Karataş’ın sunumuyla her gün 16.50’de Kanal 7 ekranlarında.

Künye :

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen