Sal. Mar 19th, 2024

Multimedya ve Grafik TV-Radyo Radiotracker 6.2.13200.0

Radiotracker ile çevrimiçi müzik keyfi bilgisayarınıza taşınıyor. Programla 80 farklı türde milyonlarca şarkı tek tıklama ile elinizin altında olacak. Favorilerinizi seçin ve şarkılarını dinlemeye başlayın. Binlerce radyo kanalındaki yayınları alarak çalan şarkıları dinlemenize, bu şarkıları mp3 olarak bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan Radiotracker ile müzik arşivinizi genişletebilir, yeni şarkıcılar keşfedebilirsiniz.Radyoda dinlediğiniz şarkıları kaydederek tekrar tekrar dinlemek isterseniz bu program ile bunu yapabilirsiniz. Ayrıca kaydedeceğiniz şarkıları tüm id3 tagları ile ve hatta şarkı sözleri ile birlikte bilgisayarınıza kaydetmek isterseniz bu program tam size göre. Radiotracker sahip olduğu gelişmiş teknoloji ile internet üzerinden yayın yapan radyo yayınları veya lastfm gibi platformlardan müzikleri alıp bilgisayarınıza taşımanıza olanak tanır. Ayrıca radyo yayınlarında şarkı başlarında ve sonlarında bulunan konuşmaları da temizlemenize olanak tanıyarak normal bir mp3 şarkısına sahip olmanızı sağlar. Şarkı kesip biçme özelliği sayesinde istediğiniz bölümleri kesebilir ve istediğiniz şekilde şarkıları kaydedebilirsiniz. Program kayıt sırasında müzik kalitesinde bir kayıp yaratmaz. Bu sayede şarkılar pek çok online müzik satış sitesinden bile daha kaliteli olarak size ulaşır. Program yanlışlıkla kayıtlanmış aynı şarkıları da sizin için bularak temizler.

Şarkıları kesip biçme özelliğinin yanında cep telefonunuz için melodi yapma özelliği de sunan Radiotracker ile cep telefonu melodilerinizi de kişiselleştirebilirsiniz. MP3 oynatıcılar ile senkronizasyon imkanı da sunan yazılım ile müziğiniz nereye giderseniz gidin sizinle beraber olacak.

Önemli! Programın ücretsiz versiyonu aynı zamanda deneme sürümüdür. Programın ücretsiz olarak sunduğu radyo dinleme özelliğini bedava olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Deneme sürümü 40 şarkı kaydetmenize ve dilerseniz bunları cep telefonunuza indirmenize izin verir. Programın belirtilen tüm özelliklerini kullanabilmek için satın almanız gerekmektedir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen