Cum. Mar 29th, 2024

Araba oyunları, Ben 10 oyunları, kağıt oyunları gibi onlarca kategoride yüzlerce flash oyuna tarayıcınızı açmadan tek tıkla ulaşmak ve en güncel oyunlardan ilk haberdar olmak OyunKolu Programı ile mümkün. Bu eğlenceli masaüstü uygulaması sayesinde internette vakit kaybetmeden hatta tarayıcınızı bile çalıştırmadan zevkinize uygun bir oyun bularak hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz.

OyunKolu Programı kişiselleştirilebilir özelliklerle kolay kullanım sağlıyor. Örneğin uygulamanın aile filtresi özelliği aktif edilerek yetişkinlere uygun oyunların çocuklar tarafından görülmesi engellenebilir. Programın her bilgisayar açılışında otomatik çalışma özelliği ise tercihinize göre pasif duruma getirilebilir. Programı kapatma tuşuyla kapattığınızda program çalışmaya devam ederek sağ alt menüden sizi güncellemelerle ilgili uyaracaktır. OyunKolu Programı’nı tamamen kapatmak için Windows görev çubuğunun sağ altında görebileceğiniz program ikonuna sağ tıklayarak “Programı Kapat” demelisiniz.

Uygulama Oyunkolu.com sitesine eklenen her yeni oyunda kullanıcıları haberdar ediyor. Böylece en güncel flash oyunlardan ilk siz haberdar olabilir ve boş zamanlarınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Önemli! OyunKolu Programı kurulumu için .NET Framework 2.0 gerekmektedir. Uygulamanın bilgisayarınızda kurulu olup olmadığı program kurulumundan önce kontrol edilerek gerekirse otomatik olarak kurulur.

İndirmeye başlamadı mı?
Kaydetme penceresi açılmadıysa indirmek için tıklayın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen