Per. Mar 28th, 2024

Sakarya’da, eşinin lise arkadaşları ile sosyal paylaşım sitesinde grup oluşturması sonrasında kıskançlık krizine giren koca, 16 yıllık eşini uyurken yatağında demir profille döverek öldürdü.

RECAİ YÜKSEL/SAKARYA

Olay, Adapazarı ilçesi Yahyalar Mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, bir süpermarkette çalışan E.A. (46), Adapazarı Cebesoy Vergi Dairesi’nde memur olarak çalışan 16 yıllık eşi Emine A.’yı (41) yatağında uyurken başına demir çubukla vurarak döve döve öldürdü. Eşini öldürdükten sonra cesedin başında bir süre kalan E.A. daha sonra polisi arayarak kendini ihbar etti. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekibi geldi. Polis, E.A.’yı gözaltına aldı.

Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Emine A.’nın öldüğü belirlendi.

Olay anında odasında bulunan ve uykuda olduğu için hiçbir şeyden haberi olmayan ailenin 13 yaşındaki kızları Ş.A. ise polis tarafından komşularına bırakıldı. Eve gelen cumhuriyet savcısı, cinayet büro ekibi ve kriminal polisle birlikte inceleme yaptı. Evdeki bilgisayar ve ölen kadının cep telefonu incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Savcının çalışmasını tamamlamasının ardından Emine A.’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayet haberini alarak eve gelen Emine A.’nın yakınları şok oldu. Annesi ölen babası da gözaltına alınan küçük kız da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan E.A., eşinin üç ay önce lise arkadaşları ile Facebook Sosyal Paylaşım sitesinde bir grup oluşturduğunu, bu nedenle kendisine soğuk davrandığı için kıskançlık ve kendisini aldatmış olabileceği düşüncesiyle cinayeti işlediğini itiraf etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen