Per. Mar 28th, 2024

Kenan İmirzalıoğlu’na Alanya’da yaşayan dedesinden sitem

“Meşhur olduktan sonra arayıp sormadı”

11:02 | 14 Kasım 2010

Kenan İmirzalıoğluna Alanyada yaşayan dedesinden sitem

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA)

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde yalnız yaşayan Kenan İmirzalıoğlu’nun dedesi 80 yaşındaki Bahri Kale, 10 yıldan bu yana görmediği torununun hasretini onu televizyonda izleyerek gidermeye çalışıyor. Torununa kırgın olduğunu belirten Kale, “Meşhur olduktan sonra arayıp sormaya tenezzül etmedi” dedi.

Alanya’nın Oba Beldesi’nde kiralık evde yalnız yaşayan Bahri Kaya, torunu olan ‘Ezel’ dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu’nu 10 yıldan bu yana göremediğini anlattı. Torununu son olarak 2000 yılında büyük kızının cenazesinde gördüğünü söyleyen Kale, “Küçüklüğü benim evimde geçti. Annesi köyde inek sağarken o da yanında dururdu. Daha sonra meşhur oldu. Meşhur olduktan sonra arayıp sormaya tenezzül etmedi. Belki o özlememiştir, ama ben onu çok özledim” diye konuştu.

Torununu rol aldığı dizi filmlerde izleyerek hasret giderdiğini belirten Kale, “Torunlarımı seviyorum ama onlar beni sevmiyor. Sevseler, ararlardı” dedi. Kale, torununu oyuncu olarak başarılı bulduğunu da söyledi.

Fırıncılıktan emekli olduktan sonra Alanya’ya yerleştiğini anlatan Bahri Kale, “Eski eşim ve Bursa’da çalışan kızım beni huzurevine yerleştirmek istedi, ama ben huzurevinde yaşamayı kabul etmedim. Burada bana ev sahibim Hüseyin Bey daha iyi bakıyor. Tek başına yaşamaya alıştım” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen