Per. Mar 28th, 2024

Saha Komutanlığı önünde bomba alarmı

Taksim’de meydana gelen patlamayı dikkate alan asker ve polis paket etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kasımpaşa’da bulunan Kuzey Deniz Saha Komutanlığı girişi yakınında bahçe duvarı dibine bırakılan içi dolu poşet, asker ve polisi bomba alarmına geçirdi. Bir gün önce Taksim’de meydana gelen patlamayı dikkate alan asker ve polis paket etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba imha ekiplerinin yaptığı incelemede poşetten sadece çöp çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı. 

Kasımpaşa Kuzey Deniz Saha Komutanlığı bahçe duvarı dibinde ağzı kapalı bir çöp poşeti gören nöbetçi askerler, hemen durumu üst amirlerine bildirdi. Bir gün önce Taksim’de meydana gelen patlamayı dikkate alan askeri yetkililer poşete dokunmayarak etrafını güvenlik bandı ile kapattı. Olay yerine gelen emniyet güçleri de poşete dokunmayarak etrafında önlem aldı. Olay yerine çıkan yolları trafiğe kapatan polis, bomba imha ekiplerinin gelmesini bekledi. 

Bir süre sonra olay yerine ulaşan bomba imha ekipleri de hemen özel elbiselerini giyerek paketin yanına gitti. Poşeti elindeki falçata ile kesen uzman polisin yaptığı incelemede poşetin içinde sadece çöp olduğu anlaşıldı. Bombacı polisin çalışmasını tamamlamasının ardından kesilen yollar tekrar trafiğe açıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen