Cum. Nis 19th, 2024
WinZip dünya üzerindeki orjinal ve en popüler Windows ZIP sıkıştırılmış ve arşiv dosya aracı olmakla birlikte karşımıza Wizard (Sihirbaz) / Classic (Klasik) olarak 2 farklı arayüz seçeneği ile çıkan en eski dosya sıkıştırma programıdır. Kullanımı son derece basit olan bu işlevsel araç hem yeni kullanıcılara hem de gelişmiş özelllikleriyle daha deneyimli kullanıcılara aynı anda hitap edebilen profesyonel bir yazılımdır. WinZip ile hızlı bir şekilde dosya veya klasörlerinizi sıkıştırabilir ya da sahip olduğunuz sıkıştırılmış arşiv dosyalarınızı açabilirsiniz. WinZip .zip, .rar, .tar, .bz2, .zipx, .7z, .cab, .jar, GZIP (.gz, .taz, .tgz), BZ2 (.bz, .bz2, .tbz, .tbz2), LHA/LZH (.lha, .lzh), Cabinet (.cab), Disc Image (.img, .iso), Compress (.tz, .z), UUencode (.uu, .uue), XXencode (.xxe), MIME (.b64, .mim), BinHex (.bhx, .hqx) uzantılı dosyalara destek verirken, bilgisayarınızdaki gereksiz boş alan kullanımını en aza indirgemeyi hedef almış en eski ve orjinal sıkıştırma programı olmakla dikkatleri üzerine çekiyor.
E-posta yollarken, internet üzerinden dosya paylaşırken veya en basitinden bilgisayarınızda boş alan kazanmak isterken ya da dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklamak isterken bu yazılımdan yararlanmak sizin için en faydalı yöntemlerden biri diyebiliriz. Gelişmiş özelliklerine her gün bir yenisini daha ekleyen WinZip, Windows Gezgini entegrasyonu, internet ortamı için dosya formatları desteği, tek tıklama ile dosya sıkıştırıp e-posta ile yollama, güvenli şifrelenmiş arşivler oluşturma, entegre resim gösterici gibi birçok yenilik ve gelişmiş özellik bulundurmakta.

Windows XP, Vista ve 7 uyumuna sahip olan WinZip, küçük resim gösterimi ve otomatik sıkıştırma seçenekleri de sunuyor. Dijital kameralarınızdaki dosylarınızı WinZip ile doğrudan sıkıştırabiliyor ve entegre resim gösterici ile resim dosyalarını rahatlıkla gezebiliyorsunuz. LZMA sıkıştırma methodu, kişiselleştirilebilir şifre seçenekleri WinZip’i güçlendiren diğer özelliklerden.

Yeni sürüm WinZip 15 daha kolay bir kullanıcı arayüzü ve gelişerek hızlanan arşivleme yeteneğiyle karşımızda. Yeni sürümle beraber yeni bir masaüstü uygulamasını içeren programı kullanmak eskisine göre daha kolaylaşıyor. Özellikle e-posta entegrasyonu üzerine önemli yenilikler içeren WinZip 15 Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail ve Microsoft Live Hotmail desteğiyle e-postanızı gönderirken şifreleme, arşivleme yapabilmenizi sağlıyor.

Not: WinZip programı Google Toolbar kurulum seçeneği ile birlikte gelmektedir. Bu ek yazılım kurulumunu opsiyonel olarak kendi kararınız doğrultusunda atlayabilirsiniz.

* WinZip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra “Use Evaluation Version” butonuna tıklayarak deneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

 
 
Not: WinZip programı Google Toolbar kurulum seçeneği ile birlikte gelmektedir. Bu ek yazılım kurulumunu opsiyonel olarak kendi kararınız doğrultusunda atlayabilirsiniz. 

* WinZip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra “Use Evaluation Version” butonuna tıklayarak deneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

 
 

 
 
 
   
 
İndirmeye başlamadı mı?
Kaydetme penceresi açılmadıysa indirmek için tıklayın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen