Per. Nis 18th, 2024

DİSK Kurucu Genel Başkanı Kemal Türkler‘in öldürülmesiyle ilgili davada verilen kararı değerlendirmek üzere Cnn Türk haber bültenine telefonla bağlanan Türkler ailesinin avukatı Rasim Öz, diline hakim olamadı.

Öz, Mahkeme Heyeti Başkanı Ali Asker Kazak’a küfür edince yayından alındı.

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Türkler‘i öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Ünal Osmanağaoğlu hakkındaki davanın “zaman aşımı” nedeniyle düşürülmesine karar verilmişti.

Kararın açıklanmasının ardından avukat Öz, Kazak’a tepki göstermiş ve davayı kasıtlı olarak zaman aşımına sokmakla suçlanmıştı. Kazak, Öz’ü salondan çıkarırken kendisine “Şerefsiz” dediğini tutanağa geçirmişti.

Öz, dün karar ile ilgili olarak önce Roj TV’ye bağlandı. Burada gözyaşlarına hakim olamayan Öz, küfür ve hakaret etmeye başlayınca canlı yayından alındı.
Kısa bir süre sonra Cnn Türk’te “Bugün” adlı haber bültenine katılan Öz, burada da sinirlerine hakim olamadı ve Hakim Kazak hakkında ağır ifadeler kullandı.

Öz, Kazak’ı suçlayarak “Şerefsiz”, “Anasını avradını öpeceğim” şeklinde ifadeler kullandı. Bunun üzerine Öz yayından alındı. Öz’ün daha sonra program yapımcılarından özür dilediği, duygusal olduğu ve kendisini kötü hissettiği için böyle ifadeler kullandığını söylediği öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen