Sal. Nis 23rd, 2024

2011’in merakla beklenen ilk bebeklerinden Yusuf İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya geldi. Doğumu bekleyen Derviş-İmmihan Karadoğan çifti 00.01’de ikinci çocuklarına kavuştular. Aile ikinci bebeklerine Yusuf adını verdi. Yusuf bebeği ilk olarak CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek ziyaret etti. Aileyi tebrik eden Şimşek, bebeğe sağlıklı ve hayırlı bir ömür dileyerek altın taktı. Anne ve babaya da birer karanfil hediye Şimşek, Yusuf bebeğin aileye bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Yeni yıla Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine giderek, Umutu kucağına alarak girdi. Birgül ve Kadir Say çiftinin 2011 yılına dünyaya gelen Umuta mutlu yıllar dileyen Karaloğlu, onu kucağına alarak tam Cumhuriyet altını hediye ederek, sağlıklı ve huzurlu büyümeseni diledi. Vali Karaloğlu daha sonra hastanedeki diğer hastaları ziyaret ederek, onların da yeni yılını kutlayarak hediyeler verdi.

VALİ´DEN TRABZON´DA 2011´İN İLK BEBEĞİNE ALTIN

Trabzon 2011 yılına sakin girdi. Yılbaşı akşamı ve gecesi kayda değer bir olay yaşanmayan kentte Vali Kızılcık, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız bebeğe altın taktı.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz, yılbaşı gecesi çeşitli ziyaretlerde bulundu, polis ve Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Vali Kızılcık, daha sonra da eşi Sema Kızılcık ile birlikte yeni yılın ilk saatlerinde de Trabzon Doğum Hastanesi’ne gitti ve 2011 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe çeyrek altın taktı. Ayşe Gül ve Serdar Yayla çiftinin 2. çocukları olan ve 00.02′de dünyaya gelen kız bebeğe Hüsna ismi verildi.

ŞANLIURFA´DA YENİ YILIN İLK BEBEĞİ ERKEK OLDU
ŞANLIURFA da, yeni yılın ilk bebeği erkek oldu. Saat, 00.10 da doğan erkek bebeğe ailesi Mehmet Akif adı vereceğini açıkladı.

Şanlıurfanın Akçakale İlçesinde yaşayan 28 yaşındaki Mehmet Masken ile 8 yıllık eşi 28 yaşındaki Hüsniye Masken&#8217;in saat 00.10 sıralarında bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Şanlıurfa Doğum Evi Hastanesinde gerçekleşen doğum ile ikinci kez bebek sevinci yaşayan Masken çifti, yeni yıla erkek bebek ile girmenin mutluluğunu yaşadı. İlk çocukları kız olan Masken çifti, çok istedikleri erkek bebeğe yeni yılın ilk dakikalarında kavuşmuş olmanın sevincini, hastanede bekleyen yakınlarıyla birlikte kutladı. 3 kilo 600 gram ağırlığında ve sağlıklı şekilde doğan bebek, yapılan kontrollerinin ardından annesinin kaldığı odaya götürüldü. Erkek çocuk sahibi olmanın sevincini yaşayan baba Mehmet Masken, &#8220;Yeni yılın ilk çocuğu benim çocuğum olmasından dolayı çok sevinçliyim. Bugün ikinci kez baba olmanın sevincini yaşadım. Herkese teşekkür ediyorum. Çocuğuma Mehmet Akif ismini vereceğiz dedi.</p>

KONYADAKİ YILIN İLK BEBEĞİ

Konyada yılın ilk bebeği ise Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi&#8217;nde dünyaya geldi. Taner ve Esra Porsuk çiftinin kız bebeği 00.03 te normal doğumla dünyaya gözlerini açtı. 51 santimetre boyunda, 3 kilo 690 gram ağırlığında doğan bebeğe, henüz bir isim konulmadı. Doğumu gerçekleştiren Dr. Hansel Çakır, bebeğin ve annenin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.
KIRIKKALE´DE YILIN İLK BEBEKLERİ
Kırıkkale´de 2011 yılının ilk iki çocuğu dünyaya geldi. Emine- Halil Yaylacı çiftinin üçüncü çocukları olan kız çocuğuna Muharrem ayı nedeni ile Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından Zeynep Gökçe ismi verildi. Diğer doğum yapan annelere birer altın takılırken Ferda Solakın kız çocuğuna Zeynep Eda, Naime-Sefer Andiç in çocuklarına Metehan ve Havva-Adem Akbulut&#8217;un erkek çocuklarına ise Hüseyin adı verildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen