Per. Nis 18th, 2024

Çankırı amatör kümede Yapraklıspor ile Çerkeş Belediyespor arasında hafta sonu oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle futbolcular, taraftarlar hakemin oynanmayan süreler için müsabakayı 5 dakika uzatması ile maç devam ederken, Yapraklı Belediyespor’un uzatma dakikalarda ikinci golü atması ile birlikte saha içinde ve dışında olaylar çıktı.
   
Polis futbolcu ve taraftarlar arasında büyüyen olayları yatıştırmakta zorlandı. Yapraklıspor futbolcu ve taraftarları arasında yaralananlar oldu. Bir taraftan sahaya taşlar yağarken diğer taraftan da futbolcuların geldikleri otobüsler taş yağmuruna tutuldu. Zamanında olaylara müdahale eden emniyet güçleri kavganın büyümesine engel oldu, ancak sinirleri artan taraftarı sakinleştirmek kolay olmadı. Maç Yapraklı Belediyesporun 2-0’lık üstünlüğü ile bitti.
   
Maçın sonunda Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, “2-0 yendik ama dayak da yedik.” açıklamasını değerlendiren Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış! Olaylar buralara varmadan önce Yapraklı taraftarının bulunduğu bölümde öbek taş yığını mevcuttu. Bu durumu çevremdekilere de gösterdim. O taş yığınını biz mi yığdık?” diye cevap verdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen