Sal. Nis 23rd, 2024

Lale Mansur: Fikir üretmek yerine laf yarıştırıyorsunuz


Son günlerin önde çıkan ismi Süheyl Batum hız kesmeden ortamı germeye devam ediyor. Kendini ifade edeyim derken yeni tartışmaları da beraberinde getiren Batum, Lale Mansur’un sözleri karşısında tuz buz oldu adeta. Habertürk TV’de Balçiçek İlter’in sunduğu Karşıt Görüş programı yine çok konuşulacak. Karşıt Görüş’te bu hafta kağıttan kaplan ve Müjdat Gezen’in AK Parti’ye oy verecekler için kullandığı ifadelerinin tartışıldığı programa Süheyl Batum, Müjdat Gezen, Ufuk Uras ve Lale Mansur konuk oldu. Lale Mansur, CHP’nin fikir üretmek yerine laf yarıştırdığını omlet yapmak yerine yumurta tokuşturduğunu söyleyince Süheyl Batum’un yüz ifadesi değişti. Mansur’un sözlerinden oldukça gergin olduğu hatta parmakları ile oynayarak sinirlendiği gözlenen Batum, her söylediğini Mansur’un cevap vermesi karşısında adeta dona kaldı cevap veremedi. Mansur “Sesiniz çıkmıyor .. Muhalefetiniz duyulmuyor… İyi de siz hergün Başbakan’la laf yarıştırırsanız e duyulmazsınız tabi muhalefetin sesi esas konularda” diye konuştu.

Son günlerin önde çıkan ismi Süheyl Batum hız kesmeden ortamı germeye devam ediyor. Kendini ifade edeyim derken yeni tartışmaları da beraberinde getiren Batum, Lale Mansur’un sözleri karşısında tuz buz oldu adeta.

Habertürk TV’de Balçiçek İlter’in sunduğu Karşıt Görüş programı yine çok konuşulacak. Karşıt Görüş’te bu hafta kağıttan kaplan ve Müjdat Gezen’in AK Parti’ye oy verecekler için kullandığı ifadelerinin tartışıldığı programa Süheyl Batum, Müjdat Gezen, Ufuk Uras ve Lale Mansur konuk oldu. Lale Mansur, CHP’nin fikir üretmek yerine laf yarıştırdığını omlet yapmak yerine yumurta tokuşturduğunu söyleyince Süheyl Batum’un yüz ifadesi değişti.

Mansur’un sözlerinden oldukça gergin olduğu hatta parmakları ile oynayarak sinirlendiği gözlenen Batum, her söylediğini Mansur’un cevap vermesi karşısında adeta dona kaldı cevap veremedi. Mansur “Sesiniz çıkmıyor .. Muhalefetiniz duyulmuyor… İyi de siz hergün Başbakan’la laf yarıştırırsanız  e duyulmazsınız tabi muhalefetin sesi esas konularda” diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen