Per. Mar 28th, 2024

Edinilen bilgiye göre, Nizip ilçesine bağlı İntepe Köyünde ikamet eden Hüseyin Demir ve Cuma Akkuş isimli iki genç traktörle giderken tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için ormanlık alanın yanında durdu. Bu sırada büyük beyaz bir bez parçası dikkatlerini çekti.

Bezi kaldıran gençler bebeğin baş kısmının toprağa gömülü olduğunu ve ayaklarının dışarıda olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine gençler traktörle köye giderek durumu muhtara ve jandarmaya bildirdi. Cesedi bulan gençlerden 20 yaşındaki Cuma Akkuşun bebeğin cesedini görmesinin ardından şoka girdiği ve sürekli titrediği görüldü. Olay yerine gelen Nizip İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz ve jandarma ekipleri emniyet şeridiyle güvenlik önlemi alarak savcının olay yerine gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen Nizip Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Ersoy yaptığı incelemenin ardından kafası gömülü olan bebek cesedinin tamamı topraktan çıkartıldı. 10 günlük olduğu ve göbek kordonunuda doğumdan sonra kesildiği öğrenilen bebeğin kız çocuğu olduğu belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından bebeğin cesedi Nizip Devlet Hastanesine buradan da daha detaylı bir otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma doğduktan sonra ormanlık alana atılan bebeğin, faillerini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen