Çar. Nis 24th, 2024

 Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Hızsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda, kendisini milletvekili adayı olarak tanıtıp iş bulma vaadiyle halkı dolandırdığı iddia edilen Turan P. isimli şahsı gözaltına aldı.

Turan P.’nin, iş arayan vatandaşlardan diploma ve nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi ile birlikte 80 TL dosya masrafı aldığı öne sürüldü. Sahte vekil adayı, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan zanlı avukatı Süleyman Eker, “Detaylı bilgi yok. Olay şu anda soruşturma aşamasında. Bir internet sitesi olduğunu, bu siteye kendisine sempati duyan 6 bine yakın kişinin mesaj attığını, Kırıkkale Balışeyh doğumlu olduğunu, bu siyasi partiye gönül verdiğini ve bir nefer gibi çalışacağını söyledi.

Kendisi Ankara’da ikamet etmektedir. Aday adayı olduğunu kendisi söylüyordu fakat resmi bir açıklamada bulunmamıştı. Kesin olarak partiye başvurmamıştı. Ancak, ‘Sempati duyuyorum, çalışıyorum’ demişti. Kendisine yapılan bir komplo olduğunu söylüyor. Suçlamaları kabul etmiyor. Belge veya para aldığına dair bilgiler geldiğinin belirtilmesi üzerine, kendisi bu konu ile ilgili bir bilgisinin olmadığını söyledi” şeklinde konuştu.

İHA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen