Çar. Nis 24th, 2024

Yaykıran, yaptığı açıklamada, deplasmanda Eskişehirspor’a karşı 1-0 mağlup olduklarını, son 3 deplasman maçında gol atmayı başaramadıklarını kaydetti.

Bu müsabakalarda sahadan 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrıldıklarını hatırlatan Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Bu maçlarda atacağımız birer gol bile bizlere en azından bir puan getirecekti. Oyuncularımızın sahadaki mücadelesi kazanmak için yeterli değildi. Bu hafta sonu oynanan maçlar sonunda, ligin son dört sırasında yer alan Kasımpaşa, Konyaspor, Sivasspor ve bizim de bulunduğumuz grupla 14. sıradaki takım arasında 8 puan gibi belirgin bir fark oluştu. Şu anki tabloya göre ligin son sıralarında yer alan bu 4 takımdan biri sezon sonunda düşmeyen takım olacak. Fikstüre göre bundan sonra yapacağımız 10 maçın 6’sını sahamızda oynayacağız. Ligde 15. durumda bulunan Sivasspor’la sahamızda karşılaşmamız bizim için avantaj. Tüm camia olarak birlik içinde bu avantajlarımızı kullanıp, evimizde oynayacağımız Gaziantepspor ve Sivasspor maçlarını kazanıp, tehlike bölgesinden uzaklaşacağız.”

Yaykıran, ayrıca Eskişehirspor maçında takımlarını yalnız bırakmayan yaklaşık 500 civarındaki taraftara da teşekkür etti.

Ligde 13 Mart Pazar günü Gaziantepspor’u ağırlayacak Bucaspor’da, Mulemo ve Erkan sarı kart cezalısı oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.

Dünkü maçta sakatlanan Koray’ın durumunun ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı bildirildi.

-DEPLASMAN KARNESİ-

Ligde Eskişehirspor mağlubiyetiyle üst üste 8. deplasman maçından da puan çıkaramayan Bucaspor, deplasmanda oynadığı 13 maçta, 3 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, kalesinde 25 gol gören Bucaspor, Sivasspor’la birlikte şu ana kadar deplasmanda en başarısız takım oldu.

Bu sezon 6. kez 1-0 mağlup olan Bucaspor, son 3 maçından puan çıkaramadı.

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen