Cum. Nis 19th, 2024

Yeni sürüme baktığımızda en büyük gelişim fishing olarak adlandırılan şifre, kimlik, kart bilgilerini çalmaya yönelik web sitelerini engellemek için geliştirmeler yapıldığı göze çarpıyor. Tarayıcılar geliştirilmiş eklentileri bile bulunuyor. Yazılım güncelleme ve virus veritabanı geliştirilmiş.

Kaspersky 2010 ile Gelen Yenilikler

Kullanıcıdan gelen bilgilere bağlı olarak Kaspersky Güvenlik Ağı kullanımı artırıldı, tehditlere yanıt süresi azaltıldı. Servis yeni tehlike türlerini tespit etme ve etkisiz kılma için gerekli zamanı en aza indirmeyi hedefliyor. Kullanıcı bir programı başlattığında, servis Kaspersky Lab sunucusunda bulunan izin verilenler listesini ve acil saptama sistemi listesini karşılaştırarak kontrol ediyor.

Casusları Durdurun

Kişisel kullanıcı verilerinin koruması genişletildi ve geliştirildi. Mesela, Kaspersky 2010 otomatik olarak dikkatsiz kullanıcıların şifre/kimlik bilgileri çalıcı web sitelerinden gelen erişimlerini engeller, keylogger programlarını bloke eder.

Güvenli Sohbet

Yeni IM Anti-Virus eklentisiyle anlık mesajlaşma yazılımlarının güvenliği sağlanır, zararlı yazılımlar engellenir.

Özel Casusları Durdurun

Ekran görüntüsü çekerek, klavye tuşlarını casusluğunu yapan uygulamalara karşı koruma sağlar. Geliştirilmiş sanal klavye eklentisi bilgilerinizi güvende tutmaya yardımcı olacak.

Kaspersky 2010’un anti-virus kernel’i önemli ölçüde geliştirildi, kötü niyetli yazılımları tespit etmek artık daha etkili. Uygulama önceki sürümlerle kıyaslandığında daha iyi bir performans veriyor.

Kaspersky Araç Çubuğu ve Özel Oyun Modu

Zararlı ya da güvenli olmayan sitelere karşı sizi uyarması için Internet tarayıcıları için Kaspersky Araç Çubuğu geliştirildi. Özel oyun modu sayesinde oyun oynarken sizi rahatsız etmemesi için hem uyarılar hem de güncelleme ve taramalar erteleniyor.

Kurtarma Diski Oluşturun

Rescue Disk yaratımı geliştirildi. Temizlenemeyen virusleri kökünden silmek için yerinde bir uygulama.

Saydığımız özelliklerin yanı sıra ayrıca yazılımın arayüzünde ve altyapısında birçok yenilik bulunuyor.

Kaspersky 2010 Sistem Gereksinimleri

Windows XP işletim sistemi için en düşük Intel Pentium 300 MHz işlemci (ya da eş değer) ve 256 MB bellek. Vista içinse Pentium 800 MHz (ya da eş değer) ve 512 MB bellek gerekiyor. Ayrıca sabit diskinizde de 300 MB boş alan gerekiyor.

Kaspersky 2010 İndir

Kaspersky internet security 2011 indir

Kaspersky Antivirüs 2011 indir

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen