Sal. Nis 23rd, 2024

Kıbrıslı İmamın Rus Aşkı

Kıbrıslı imamın rus aşkı
KKTC’de Rus asıllı bir kadına aşık olan Güzelyurt Aydınköy Camisi imamı Veli Özsorun, duygularını cami duvarlarına boydan boya yazı yazarak ilan etti. Rus kadına duyduğu aşkı cami duvarına aşk mesajları yazarak ilan eden İmam Veli Özsoruni’nin psikolojik sorunları nedeniyle emekli edileceği açıklandı.

KKTC’de Rus asıllı bir kadına aşık olan Güzelyurt Aydınköy Camisi imamı Veli Özsorun, duygularını cami duvarlarına boydan boya yazı yazarak ilan etti. 3 yıldır tanıdığı Snejana adlı kadınla evlilik hazırlıkları yaptığını iddia eden 29 yaşındaki imam, geçmişte kilise olarak kullanılan caminin duvarlarına önceki gece sevgilisinin adının yanı sıra “Sevdiğim kadını istiyorum”, “Recep Tayyip Erdoğan nikâhımı kıyacak”, “Abdullah Gül nikâhıma davetlidir” cümlelerini yazdıktan sonra ortadan kayboldu. Sabah yazıları fark eden köylüler büyük şaşkınlık yaşadı. Caminin bu şekilde kirletilmesine tepki gösteren vatandaşlar yazıları temizledi. İmamı tanıdığını belirten köylülerden biri “Yıllardır bize Rus kadına aşık olduğunu söylüyor. Ama kadını bugüne kadar kimse görmedi. Gerçekten Smejana adlı birinin olup olmadığından şüpheliyiz” diye konuştu.

‘ŞİZOFRENİ BELİRTİSİ VAR’

KKTC Din İşleri Dairesi’nin Başkanı Talip Atalay, şizofreni belirtisi tespit edilen İmam Özsorun’un geçmişte psikolojik tedavi gördüğünü, ancak yarıda bıraktığını belirterek “Kendisini malulen emekli edeceğiz” dedi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen