Sal. Nis 23rd, 2024

SP yeni genel başkanını seçti!

Saadet Partisinin 4. Olağan Kongresi, tamamladı. Peki partinin yeni genel başkanı kim oldu?

Saadet Partisinin 4. Olağan Kongresi,AnkaraArena Spor Salonu’nda çalışmalarını tamamladı.

Kongrede, 610 delege oy kullandı. Kongrede tek aday olan Genel Başkan Mustafa Kamalak, delegelerin 597’sinin oyunu alarak yeniden Saadet Partisi Genel Başkanı oldu.

Kongrede, Genel İdare Kurulu (GİK) ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri de seçildi. GİK üyeleri arasında merhum Necmettin Erbakan‘ın çocukları Elif ve Fatih Erbakan da bulunuyor.

ARENA SPOR SALONU

Saadet Partisi’nin kongresi Ankara’nın en büyük kapalı mekanı olan Ankara Arena Spor Salonu’nda bugün saat 10.00’da başladı. Kongreye Fatih Erbakan’ın katılmayışı damga vurdu.

17 TEMMUZ TARİHİ

Kongrenin tarihi de dikkat çekiyor. 17 Temmuz, hem partinin kuruluşunun hem de Milli Görüş’ün merhum lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan‘ın öncülüğünde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümü.

PROGRAM VE TÜZÜK TADİLATI YAPILACAK

Genel Başkanlık, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçiminin yapılacağı kongrede, parti tüzük ve program değişikliği de gerçekleştirilecek.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Kongreye İslam ülkelerinden ve yurtdışında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından da yüzlerce davetli başta olmak üzere, D-8 ülkelerinin temsilcilerinin yanı sıra, yabancı ülkelerin Türkiye’deki misyon şeflerinin de katıldı.


By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen