Per. Mar 28th, 2024

“Sürekli Uyarıyor”

‘UEFA işin peşini bırakmayacak’
Gazeteci Selçuk Tepeli, Türkiye’de yaşanan şike operasyonunun, bugün ortaya çıkan bir şey olmadığını ifade ederek, “UEFA Türkiye’yi sürekli uyarıyor. Öte yandan bu işin peşini de bırakmayacak gbi görünüyor” dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Eksen programında, futbolda şike soruşturmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Selçuk Tepeli, sporu sarsan skandal ülkelerden de bahsetti.

“Futbol meselesine üç açıdan bakmak lazım” diyen Tepeli, “Çünkü tek bir açıdan baktığımızda birbirimizi ikna edemiyoruz, birbirimizi pek anlamıyoruzda. Türkiye’de yaşanan şey çok ciddi bir şey var. Türkiye’de yaşanan şey aslında pek çok ülkede de uzun zamandır ama son yıllarda sıklaşarak yaşanan bir şey. En son Güney Kore’de bir futbolcunun vicdan azabıyla intihar etmesi sonucu yeni bir skandal ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

Son yıllarda şike ve bahis skandallarına karışan ülkelerden bahseden Tepeli, “Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Hırvatistan, İsivçre, Slovenya, Macaristan ve Türkiye. UEFA 200 maçı izlemeye alıyor. Bunların içinde son 2 yılda Türkiye’den 29 maç var. Ve UEFA 6 ay boyunca Türkiye’deki bu maçlarla ilgili dinleme yapıldığını söylüyor” ifadelerini kullandı.

Bunların çok ilginç bilgiler olduğunu savunan Tepeli, “Yani bu bugün ortaya çıkan bir şey değil. UEFA sürekli bir yandan da uyarıyor Türkiye’yi. Öte yandan bu işin peşini de bırakmayacak gbi görünüyor. Dolayısıyla bu biraz dünyayla ilgili bir mesele” dedi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen