Per. Nis 25th, 2024

Bayram mesajları bu bayramda da sitemizde yayınlanıyor. Bayram mesajları büyük ilgi görürken birbirinden anlamlı bayram mesajları da SMS olarak kullanılıyor.


Bayram mesajları bu bayramda da sitemizde yayınlanıyor. Bayram mesajları büyük ilgi görürken birbirinden anlamlı bayram mesajları da SMS olarak kullanılıyor.

Bayram mesajları bu yıl da geçtiğiz yıllarda olduğu gibi bayram kutlamalında sıklıkla kullanılıyor. Sevdiklerine SMS olarak ve dijital ortamda bayram mesajı gönderen vatandaşlar, en güzel mesajı seçmek için de büyük çaba sarf ediyor. Özellikle internetten ortamında bayram mesajları seçen vatandaşlar mesajı toplu olarak da gönderebiliyor. Birbirinden güzel bayram mesajları ise Beyaz Gazete’de yer alıyor. Siz de birbirinden güzel bayram mesajları için Beyaz Gazete’den faydalanabilirsiniz.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI İÇİN
TIKLAYINIZ

RAMAZAN BAYRAMI E-KART FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

LİDERLERDEN BAYRAM MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ilanı, millet-ordu bütünleşmesinin göz kamaştıran sonucudur. İnanıyorum ki Türkiye, ekonomisiyle demokrasisiyle ordusuyla istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün korunması, halkımızın huzur ve esenliğinin sağlanması için yüksek bir vazife şuuruyla görevini yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, bu mücadeledeki fedakârlıkları takdire şayandır.

Başbakan Tayyip Erdoğan
Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir. Bugün hepimize düşen görev, cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Nitekim, Türkiye bugün demokraside, ekonomide, ulaşımda, eğitim ve sağlıkta katettiği mesafelerle; adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek

Bağımsızlık mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimiz, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir. Dünyanın güçlü ve etkin ordularından birine sahip olan Türkiye, milli bütünlüğümüze ve güvenliğimize yönelik tehlikeleri bertaraf edecektir. Kahramanlığı ve cesaretiyle tarihte özel bir yer edinen askerimiz bölgesinde ve dünyada barış ve istikrarın güvencesidir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

30 Ağustos ruhuna ve azmine bugün de büyük bir ihtiyaç vardır. Ne var ki, bu kutlu zaferin anlamına ve sonuçlarına bütünüyle nüfuz etmek yerine, tüm dikkatler 30 Ağustos’taki tebrigatı kimin kabul edeceği hususuna odaklanmıştır. Dönemsel güçlerinden dolayı şuurları kapanarak milletimizin anlam kaynaklarını heba eden gafiller, elbette er ya da geç haklarında verilen milli hükümden kurtulamayacaklardır.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu" href="http://www.beyazgazete.com/kemal-kilicdaroglu.html">Kemal Kılıçdaroğlu
30 Ağustos Zafer Bayramı, hem Cumhuriyete ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur. 30 Ağustos, Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan Zafer Bayramının tarihe kaydedilişidir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen