Cum. Mar 29th, 2024

Beyaz Tv’de Dinamit’e konuk olan DSP Genel Başkanı Masum Türker, siyaset yerine spor sohbeti yapınca ağzından dökülen cümlelerin sonu gaf getirdi.


Uzun süredir tartışılan ve kabul edilen “Play-Off” sözünü söylemekte zorlanan Masum Türker Play-Off!a “Playboy” diyerek canlı yayın gafına imza atmış oldu.

Cuma akşamları Beyaz Tv’de Latif Şimşek’in moderatörlüğünü yaptığı Dinamit’in bu haftaki konukları DSP Genel Başkanı Masum Türker ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ydi. Haftanın gündemi TFF’nin Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men kararı olunca, iki genel başkan şike ve futbola yönelik düşüncelerini de canlı yayında anlattı.

Spor Bakanı Suat Kılıç’ı n Play-Off ve TFF hakkındaki açıklamalarını eleştirmek isteyen Masum Türker, canlı yayına gafına imza attı. “Suat Kılıç’ın durumu farklı” diyen Masum Türker, Kılıç’ın enteresan bir açıklama yaptığına dikkat çekerek “Futbol federasyonu Suat Kılıç’ı hiç kaale almadı. Ben Suat Kılıç’ı bir programda dinledim. Dedi ki “Yav bu playboy işini hemen devreye almamak lazım. Biraz düşünmek tartışmak lazım” dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker’in canlı yayın gafını fark eden programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı “Playboy mu?” diyerek Masum Türker’i uyardı. Yaptığı gafın farkına varan Masum Türker “Play-Off işte. Aklınız playboyda.” dedi. Rasim Ozan Kütahyalı ise Masum Türker’e kendisinin Playboy sözcüğünü kullandığını söyledi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen