Cum. Mar 29th, 2024

İstanbul’da başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e 3 sayfalık bir mektup yazdı…


İstanbul Etiler’de başı kesilerek öldürülen liseli Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e 3 sayfalık mektup yazarak Adli Tıp Kurumu’nu şikâyet etti.

Nagihan Karabulut, “Sayın Cumhurbaşkanım” diye başlayan mektubunda, kızını katledenlerin cezalandırılması için 2 yıldır eşi, oğlu ve avukatı Rezzan Epözdemir ile birlikte baskı, tehdit ve zorluklara rağmen hukuk savaşı verdiklerini, bu satırları yazmasının nedenini de, başka Münevver’lerin katledilmemesi olduğunu belirtti. Karabulut, emniyet, yargı ve Adli Tıp Kurumu sürecinde inanılmaz skandallarla karşı karşıya kaldıklarını Abdullah Gül’e anlattı.

Kızının otopsisi sırasında iç çamaşırlarında bir başkasına ait sperm olduğu şeklinde rapor düzenlendiğini belirten anne Karabulut, kızlarının cinsel istismara uğradığını düşünerek hezeyanlar yaşadıklarını belirtti. Katil zanlısının babası Nida Garipoğlu’nun gömleklerine sıçrayan kanın, Adli Tıp Kurumu tarafından “çamaşırlıktan bulaştığına” dair rapor verildiğini, ancak bunun imkânsız olduğunu anlatan anne Karabulut, sanık babayı kurtarmak için, Adli Tıp Kurumu’nun skandallara imza attığını ileri sürdü. Bunlara sebep olarak da, Adli Tıp Kurumu çalışanlarına açtıkları ceza ve tazminat davalarını kazanmış olmalarını gösterdi. Son çare olarak bu mektubu yazdığını belirten Nagihan Karabulut, “Başka Münevver’lerin ölmemesi için sizden yardım bekliyorum” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen