Per. Mar 28th, 2024

Pro Evolution Soccer 2012’nin demosu çıktı. PES 2012’yi çıkmadan önce denemek, oynamak isterseniz demoyu kesinlikle denemelisiniz.


Merakla beklenen futbol oyununu PES 2012’nin demosu çıktı. Oyun normalde 14 Ekim 2011’de raflarda olacak. 1.2 GB boyutunda olan demoya aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Konami Digital Entertainment GmbH Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy, “Bu özelliğin açılışını PES 2012 ile yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Oyuncuların sahada özgürce hareket edebilmelerini sağlayacak bir kontrol sistemi üzerinde uğraşıyorduk, oyunculara topla koşan futbolcunun yanı sıra ikinci bir futbolcuyu kontrol edebilme yeteneğini vererek hücum seçeneklerini oldukça geliştirmiş oluyoruz. Aktif Yapay Zeka geliştirmeleri ile birlikte düşündüğümüzde, bu yenilik sayesinde desteğe gelen oyuncular daha iyi koşular yapıp boş alanlar bulabilecekler, sanırım bugüne kadar görülmüş en gelişmiş futbol oyununu yaratma yolunda çok büyük bir adım attık” diye konuştu.

“Bu PES için yeni bir dönemin başlangıcı,” diye ekleyen Murphy, “Önümüzdeki haftalarda popüler Ana Lig üzerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verecek ve serinin yeni yüzünü tanıtacağız. PES serisi sürekli olarak ileri gidiyor, bunu aynı derecede tanınmış ve yetenekli bir kapak yıldızı ile kutlamanın zamanı geldi. Bu yeni yıldızımız yeni oyunun tüm özelliklerini bünyesinde taşıyor; son derece yetenekli, hızlı ve sahada mucizeler yaratabilen biri. Lionel Messi ile birlikte çalıştığımız üç harika yıl boyunca gösterdiği çabadan ve destekten ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Serinin gelişiminde büyük bir rol oynayan Messi’ye en iyi dileklerimizi gönderiyoruz” dedi.

PES 2012 DEMOSUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen