Sal. Nis 16th, 2024

Bir pavyonda çalışan Mahir intihar etmek üzere olan patronunun kızını kurtarır ve kız tarafından tutkulu bir aşkla sevilmeye başlar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Tövbeler Tövbesi dizisinin 22. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Fidan ve Mahir, arkadaşları tarafından kaçırılmış ve bir bağ evine götürülmüştür. Kendilerine geldiklerinde, önce birbirilerini suçlasalar da işin içinde Nuri, Çeto, Gültekin ve Meliha’nın olduğunu öğrenirler. Nuri, Mahir ve Fidan’ın oradan kurtulabilmesinin tek şartının, aşklarını artık birbirlerinden gizlememeleri olduğunu söyler.

Hesaplaşsınlar, problemlerini çözsünler ve yeniden eskisi gibi olsunlar… Mahir ve Fidan önce bunu kabul etmeseler de bir odada kapalı kaldıkları için, hesaplaşma süreçleri doğal olarak gelişir. Birbirlerini hala çok sevdiklerini yeniden anlarlar.

Oktay ve Pelin ise düğünden hemen önce terk edildiklerini sanmakta ve bunun acısını yaşamaktadırlar. Üstelik bu olay gazetelere yansımış, yapılan haberlerle daha çok rencide edilmişlerdir. Pelin perişan bir haldedir ama Mahir’in kendi isteğiyle gitmediğine emindir. Oktay ise çok öfkelidir. Olayın tek suçlusu olarak Mahir’i görülür. Pelin’in ailesi, Fatma ve Oktay Mahir’lere gelmişlerdir. Hasan da dahil olmak üzere herkes Mahir’e saldırırken Zahide, oğlunu savunur.
Pelin ve Oktay; iki aşk kırgını Mahir’in evinin önünde sabahlar. Herkes, Mahir’lerin nerede olduğunu merak ederken Hasan, Sabriye sayesinde bu yeri öğrenir. Mahir ve Fidan, kaçırıldıkları dağ evinde bulunur. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Mahir aynı mahallede oturduğu Fidan’la nişanlıdır ve onu da çok sevmektedir. Bu karmaşa içerisinde yaşanan ilişkiler ATV’de ekranlara geliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen