Cum. Nis 19th, 2024

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, 134. bölümde ekrana gelecek.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akasya Durağı dizisinin 134. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

İpek’ten Emre’ye aşk itirafı

Gülbin, okul tatilinde Serkan ve Can’ı kuaför salonuna çırak olarak alır ancak, Sinan, erkek çocuklarının orada işi olmadığını söyleyerek ikisini de götürüp beyaz eşya satıcısı arkadaşının yanına işe koyar. Serkan ve Can, ustanın dükkanda olmadığı saatte, arka tarafa gidip bilgisayar oyunu oynamaya başlayınca, dükkanın önüne kamyoneti yanaştıran hırsızlar eşyaları yüklemeye başlarlar.

Serkan ve Can durumu fark ettiklerinde, müdahale etmek amacı ile kamyonetin arkasına binerler. Bu arada branda üstlerine kapanır. Çocuklar hırsızların kamyoneti ile giderken olayı haber alan şoförler ve polis peşlerine düşer. Ali Kemal, kadın falcı arandığını öğrenir.

Ek iş yapmak için de kadın kılığına girerek cafede fal bakmaya başlar. Ancak o sırada Aney ve Zeyno da cafeye gelir ve fal baktırmak isterler. Ali Kemal onların falındaki her şeyi bilince, ertesi gün tüm kadınlar toplanıp fal baktırmaya giderler.

Ancak Ali Kemal kendisinden hoşlanan bir pala bıyıklı yüzünden işini kaybedecektir. Çınar motosiklet kazası geçirir. Kan gerekmektedir ve tesadüfen sadece Osman’ın kanı ona uymaktadır.

Tophaneli Rıdvan isimli mafya babası vurulunca, adamları hastaneden bir doktor kaçırmaya karar verilerler ve Emre’nin staj yaptığı hastaneye gelip onu kaçırırlar. Emre kısa süre içinde ne büyük tehlike içinde olduğunu anlayacaktır. Şoförler ve polis, olay yerine geldiklerinde İpek de yanlarında olacak, çıkan çatışmada vurulacaktır. İpek ameliyattan uyanırken herkesi şoke edecek şekilde Emre’yi sevdiğini itiraf eder.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu hafta sonu da aynı saatte ekrandaki yerini alacak

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen