Cum. Nis 19th, 2024

Pazartesi akşamlarının favori dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde heyecan bir türlü dinmek bilmiyor. Rıza Amir önderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip maceradan maceraya koşuyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar dizisinin 211. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mesut tehlikeli bir intikam planın içinde

Seyran’ın bebek için doktor kontrolü vardır. Mesut ile beraber giderler ve bebeklerinin cinsiyetini öğrenirler. Rıza Baba, Zeynep’in görev yaptığı çevirme noktasına gidip onunla konuşmak ister. Trafik şubede çalışmaya devam etmesini istememektedir. Ekibe geri dönmesini ister. Zeynep kararsızdır.

Efe pişik olmuştur ve evde pudra krizi vardır. Pınar, Ali’ye “pudra yetişmiyor” diye bağırıp durur. Ali eve gelirken sürekli pudra almakta ama pudralar kaybolmaktadır. Bir gece yine Efe ağlama krizine girince Ayla “uyutmadınız bir türlü” diye kalkar. Pınar odada pudra arar ama bulamaz.

O sırada Ali odaya girer ve üzerindeki pudra izlerini Pınar ve Ayla görünce, pudralarının kaybolmasının asıl sebebini anlayıp, gülmeye başlarlar. Barbaros, Alpay’ın kumarhanesinde kumar oynamaya başlamıştır ve yüklü miktarda para kaybeder. Bu yüklü kayıp üzerine bara gitmemeye başlar.

Barbaros başı derde girince Mesut’u arar ama ulaşamaz. Sonrasında da Mesut bu aramadan ve Barbaros’un ortadan yok oluşundan şüphelenip, her yerde onu aramaya başlar. Barbaros’u bulur ve her şeyi öğrenir. Alpay’ın gizli kumarhanesini basıp, Alpay ve adamı Necip tutuklanır. Necip polise asla konuşmaz. Alpay’ı kurtarmak için susacaktır. Ama tek isteği Mesut’tan intikamını almaktır. Alpay’ın avukatı Necip’e bu sözü verir.

Bu bölüm de izleyiciler tarafından soluksuz izleneceğe benziyor. Macera yine dur durak bilmeden devam edecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen