Cum. Mar 29th, 2024

Zombileri seven oyuncular Dead Island’ı göklere çıkardılar. İlk olarak Kuzey Amerika’da satışa çıkan oyun bu bölgede 1 milyon sınırını aştı…


GTA serilerinden sonra bir başarılı satış hikayesi de Dead Island cephesinden geldi. Başta üzerinde uzunca konuşulacak olan bir video ile oyuncu karşısına çıkan oyun, hatalı olarak piyasaya sürülmesine rağmen ilgi görmeye devam ediyor.

Dead Island Kuzey Amerika’da 1 milyon sınırını aşmış durumda. Dünya çapında ise oyunun yaklaşık 3 milyon saattığı gelen bilgiler arasında.

Tamamıyla zombilerle dolu bir adada sıkışan insanların başından geçen olayları konu edinen oyunun sitemizde incelemesi de mevcut.

Papau Yeni Gine sınırları içerisinde Banoi adasında gece yarısı eğlencelerinin birinde duptıs duptıs müzikler eşliğinde hovardalık yaparken bir anda kötüleşiyoruz. Başta anlam veremeyeceğimiz birkaç olay gelişiyor ama sarhoşuz ondandır diyor ve kendimizi bir anda odamızda buluyoruz. Birkaç ilaç içip yatıyoruz. Gözlerimizi açtığımızda kendimizi ölüm adasında buluyoruz…. Palms Resort Hotel’in büründüğü sessizlik bizim meşgalemiz (eğlencemiz) oluyor.

DEAD ISLAND’A SİZLER İÇİN MERCEK TUTTUK (TIKLA OKU)


By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen