Cum. Mar 29th, 2024

“İffet” dizisinde yıllar önce Müjde Ar’ın canlandırdığı karakteri ete kemiğe büründen Deniz Çakır’ın, çekimlere başladıktan sonra sevgilisi Fırat Doğruloğlu ile ilişkisinin bozulduğu ortaya çıkmıştı.


Gelen haberlere göre Çakır, Doğruloğlu’yla ilişkisini tamamen noktaladı ve rol arkadaşı Çelikkol ile yeni aşka yelken açtı.

Çakır, set yoğunluğundan dolayı Doğruloğlu’na eskisi gibi vakit ayıramayınca ikilinin arası limonileşmişti. Çakır’a çok aşık olduğu bilinen Doğruloğlu, bu duruma üzüldüğü için kafasını dinlemek için Ahmet Saraçoğlu’nun da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla Çeşme‘ye tatile gitti.

Arkadaşlarının "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorularına da içi burularak cevap verdi. Çakır’ın Doğruloğlu’na mesafeli davranmasının nedeninin yakışıklı rol arkadaşı İbrahim Çelikkol olabileceği tahmin edildi. Ancak Çakır birkaç hafta öncesine kadar özel hayatıyla ilgili konuşmaktan ve rol arkadaşıyla ilgili yorum yapmaktan özellikle kaçınıyordu. Ta ki geçen haftaya kadar…

DENİZ BUNU HEP YAPIYOR

Çakır, artık Çelikkol ile set dışında da samimi görüntüler vermekten kaçınmamaya başladı. Gelen haberlere göre Çakır, Doğruloğlu’yla ilişkisini tamamen noktaladı ve Çelikkol ile yeni aşka yelken açtı.

Çakır’la Çelikkol dizi setinde de artık ilişkilerini saklamıyor, sık sık öpüşüp, birbirlerine sevgi gösterinde bulunuyor. Çakır’ın Doğruloğlu’yla ilişkisi devam ederken, Çelikkol’la da yakınlaştığı iddia edildi. Çakır daha önce de rol arkadaşlarıyla aşk yaşamıştı. "Yaprak Dökümü"nde Nihat Alptuğ Altınkaya ile uzun süre aşk yaşayan Çakır, Altınkaya ile arasının limoni olduğu dönemde bu kez "Aşk Sözleri" isimli tiyatro oyunundaki partneri Ali İl ile aşk yaşamıştı. Altınkaya Çakır’ın İl ile beraber olduğunu öğrenince çok şaşırmıştı. Çakır şimdi de Doğruloğlu’yla arasının limoni olduğu dönemde Çelikkol ile yakınlaştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen