Cts. Nis 20th, 2024

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bartınspor’un sezon açılışı maçına davet edilen Kardemir D.Ç Karabüksporlu futbolcular ev sahibi takımın oyuncuları tarafından sahada yumruklandı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

2011-2012 Futbol sezonu öncesi Bartın Atatük Şehir stadında Bartınspor tarafından sezon açılışı programı tertiplendi. Sezon açılışı için davet edilen Kardemir D.Ç Karabsükspor A2 takımı ile hazırlık maçı yapan Bartınspor 1-0 geriye düştüğü maçta eşitliği sağladıktan sonra yapılan bir faul sonrası saha savaş alanına döndü.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Bartınspor’lu Selçuk, Karabüksporlu Furkan Şen ile girdiği ikili mücadele sonrası rakibine faul yaptı. Bu sırada faul atışını kullanmak için topu almaya çalışan Furkan‘a rakibi Selçuk tarafından suratına tokat atıldı. Tokat sonrası hızını alamayan Bartınsporlu Selçuk tarafından Furkan Şen’e üst üste yumruk atmaya başlayınca kavgaya diğer oyuncularda dahil oldu. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı polis ve takımların teknik heyeti güçlükle engelledi.

Bu sırada tribünde bulunan bazı Bartınsporlu taraftarlarda sahaya inmek isterken polis ekipleri tarafından engellendi. Normal süresi 1-1 biten dostluk maçı sonrası sahaya inen Bartınspor Kulüp Başkanı Ercan Aydın, Karabüksporlu futbolcular ve teknik heyetten takımı adına özür dileyerek, "Arkadaşlar hiçbiriniz kusura bakmayın. Onlar da futbolcu sizler de futbolcusunuz. Buraya dostluk maçına geldiniz. Ben gerekeni yapacağım ve sizlerden tekrar özür diliyorum" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabüskporlu futbolcuların yanına gelerek, "Kusura bakmayın. Futbolcuların yaptığı terbiyesizlik. Hepinizden özür diliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan maçta kavgaya karışan Bartınsporlu Selçuk, Can ve Atlan isimli futbolcuların Kulüp Başkanı Ercan Aydın tarafından kulüple ilişkilerinin kesildiği bildirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen