Per. Nis 18th, 2024

Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Emre Alkin, bu saatten sonra altına yatırım yapmayı düşünenlere Temel fıkrasıyla yanıt verdi. Alkin, “Tren kaçalı aylar oldu. Ben bu saatten sonra kimseye bir şey al demem, varsa parası dursun. En güzel altın düğün, dernek, sünnette alınır” dedi.


CNN Türk ekranlarında Mesut Yar’ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk olan Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Emre Alkin, "Bu saatten sonra altına yatırım yapılır mı?" sorusuna yanıt verdi.

"Bu saatten sonra tren kaçtı" diyen Alkin Temel’den bir fıkrayla cevap verdi.

Alkin, "Yapacak bir şey yok. Altının en iyi alım vakti geçeli aylar oldu. Bu saatten sonra altın alınır mı bilmiyorum. Bence gram altının 70 lira olduğu seviyeden itibaren iş köpük oldu" diye konuştu.

"En güzel altın düğün, dernek, sünnette alınır yani bedava geldiği zaman" ifadesini kullanan Alkin, "Yoksa bu saatten sonra para yatırıp altın alınır mı. Çünkü eğlencesi o, bedava gelince altın eğlenceli. Nerede en düşük fiyattan aldınız asıl orada kazandınız. Kayserili öyle der malı satın alırken kazanırım, satarken değil. O yüzden yüksek karın ön koşulu en üst fiyattan satmak değil, tam tersi en doğru yerden almak. Tren kaçalı aylar oldu. Ben bu saatten sonra kimseye bir şey al demem varsa parası dursun" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen