Per. Nis 18th, 2024

Beyaz TV’de hafta içi Gülgün Feyman’ ın sunuculuğunu yaptığı “HABERİNİZ VAR MI?” isimli programa konuk olan ünlü haberci Serap Paköz, yaşadığı ilginç olayları ve konuları anlattı.


Eşinden ayrıldıktan sonra Bodrum’ da bir köye yerleştiğini söyleyen Paköz, ”Artık daha sağlıklı daha huzurlu bir hayat yaşıyorum. Her türlü meyve ve sebzemi kendim ekiyor, kendim biçiyorum. Yediklerim hormonsuz ve sağlıklı. Büyük şehirlerin stresi ve sıkıntısı beni son derece yormuş ve yıpratmıştı. Köye yerleşmek bana iyi geldi. Artık kışın mesleğimi yapacağım yazın ise köyümde sade ve sakin bir hayat yaşayacağım” dedi.

YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYORUM
Önümüzdeki hafta yeni anlaştığı Samanyolu Televizyonu’nda “Serapla Biz Bize” ile bambaşka bir formatta değişik konuları ele alacağını vurgulayan Serap Paköz, ”15 yıl boyuncu birçok kanalda çeşitli sosyal içerikli programlarla ilginç hayat hikayelerini gündeme getirmiştim şimdi her telden her dilden konuları irdeleyeceğim” şeklinde konuştu.

EŞİMDEN AYRILDIM ÇOCUK İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ
Hayatı medeni bir şekilde düşünmek gerektiğini hatırlatan Paköz, ”Eski eşimle acı tatlı bir hayatı sürdüre bildiğimiz kadar sürdürdük. Olmadı ayrıldık. Aramızda soyisim meselesi yüzünden bazı tatsız olaylar yaşandı. Sümer Üzgü beni bu konuda mahkemeye vermişti. Mahkemeyi kaybettim. Bundan böyle yeni soyadımla ekranlarda olacağım. Yaşanan tüm bu tatsız olaylara rağmen bizim bir çocuğumuz var. Onun için gerektiği zaman görüşüyoruz. Kızımın bir kardeşe ihtiyacı vardı ama Allah dan babasının 2. eşinden bir kardeşi oldu. Evimin bir köşesinde iki kardeşin resmi aynı yerde duruyor. Benim için baba önemli. Onlar ayrı annelerden de olsa kardeşler ve birbirlerini çok seviyorlar. Ayrılan tüm ailelerden ricam ayrıldıktan sonra düşman olmayın. Çocuklarınız için gerektiği zaman eski eşlerinizle görüşün. Çocuklarınız anne baba sevgisinden mahrum kalmasın" dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen