Cum. Mar 29th, 2024

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samanyolu Tv canlı yayınında, Başbakan Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.


Samanyolu TV’de canlı yayın konuğu olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

KİM SENİN EFELİĞİNİ TAKAR
İsrail ile yaşanan gerginliği değerlendiren CHP lideri " Ben ne dedim "Gazze’ye gidecek olan yardım gemisine savaş gemileri eşlik edecekse, ben senin alnında öpeceğim" demiştim. Ne oldu göndereceğim diyemedi. Ne söyledi, efendim senin alnın kirlide, benim alnım temizde… Sen bırak bunları. Çünkü sen millete doruları söylemiyorsun. Efelik taslıyorsun. Uluslararası alanlar efelik taslamakla olmaz. Ne efelik taslıyorsun. Kim senin efeliğini taslar." dedi.

GAZZE’YE GİDEMEDİ

Erdoğan’ın ABD’de bir televizyon kanalına verdiği mülakatı da değerlendiren Kılıçdaroğlu "Başbakan ABD’de bir televizyona verdiği mülakatta "9 vatandaşımız öldürüldü. Bu bir savaş sebebidir ama büyük devlet olma sorumluluğu nedeniyle savaş sebebi saymadık diyor. Senin 9 vatandaşın uluslararası sularda katledildi. Biz ne dedik o zaman Başbakan’ın arkasındayız dedik. Yaptı mı? Yapmadı. Gene gidildi kapalı kapılar ardın konuşuldu. Bunlar olsun ama bunların hiç birisini yapamadı. Olayı BM’ye taşıdı. BM’de rapor "Gazze ablukası meşrudur "diye rapor çıktı. Samimi söylüyorum, İsrail avukat tutsaydı böyle bir rapor çıkaramazdı." diyerek eleştirilerini sürdürdü.

HADİ CANIM SENDE

Rumların Akdeniz‘de petrol aramasına Başbakan’ın engel olamadığının altını çizen CHP lideri "İşte bak Rum kesimi. Daha küçücük bir devlet. En baştan kıyameti koparman gerekirdi orada hem de en baştan. Hiç bir şey yapılmadı. Şakır şakır aranıyor. Sende Piri Reis‘i gönderiyorsun. Hadi canım sende." şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen