Cum. Nis 19th, 2024

Vadi’de heyecan fırtınası durmak bilmiyor. Ekranların aksiyonu en bol dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk yayınlanma tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen başarısını katlayarak devam ettirdi.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar Vadisi Pusu 131. bölüm özeti web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm özeti…

Polat Alemdar ölümden döndü

Dizinin geçen haftaki bölümünde İnci’yle yaşadığı tek gecelik ilişkiden olacak çocuk haberi ile şok giren Polat Alemdar, Aron Feller’in talimatı ile zehirlenmek istedi. Torununun babasız doğmasını istemediğini söyleyen Davut Tataroğlu, Polat’tan kızı İnci ile evlenmesini istedi. Bu durumu konuşmak için evinde özel bir yemekte buluşmayı teklif etti. Polat ise Tataroğlu’nun yemek teklifini kabul etti.


Aron Feller ise hain bir planı devreye sokmak için Peri kullanır. Akşam eve yemeğe davetli olan Polat Alemdar, Davut Tataroğlu ve kızı İnce’yi öldürmek isteyen Feller, Peri’den herkesin yiyebileceği bir yiyeceğe zehir koymasını ister. Peri Feller’in bu teklifini kabul eder.

Akşam eve yemeğe gelen Polat Alemdar, Davut Tataroğlu ve İnci’yi zehirlemeyi planlayan Peri’nin planı babası İbrahim’in gelmesi ile birlikte bozulur. Kapı çalar ve Peri bu işi sonraya bırakır. Eve sarhoş gelen babası İbrahim zehirli yiyeceklerden yemek ister.

Ancak Peri "Babacığım sana dokunur " diyerek babası İbrahim’i engellemek ister. Polat Alemdar ise durumdan kuşkulanır ve Peri’den zehirli yiyeceği yemesini ister. Peri köşeye sıkışmış ver gerçeği Polat Alemdar’a itiraf etmiştir.
Gerçeği öğrenen Polat ise Feller’e oyun oynamaya karar verir. Peri işin bitirildiğini Feller’e söylemesini ister.

Feller’in adamları eve gelir ancak Polat Alemdar tarafından yakalanır. Feller’in adamları Feller’in yerini Polat’a söyler. Polat ve arkadaşları Feller’in saklandığı mekana ani bir basın düzenler. Feller artık köşeye sıkışmıştır ve Polat’ın elindedir. Feller’in kaderi artık Polat Alemdar’ın elindedir.

Bu arada Elif‘in babası sandığı adam, Polat Alemdar’dan Elif‘i almaya kararlıdır.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen