Cum. Nis 19th, 2024

‘Survivor Türkiye – Yunanistan’da’ Türkiye Birincisi olan Derya Durmuşlar, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi yakınlarında eşi ile birlikte geçirdiği motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybeden Derya Durmuşlar’ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Eşi ile birlikte kaza geçiren Durmuşlar’ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

‘DERYA’LAR KARIŞTI
Survivor Yunanistan‘da birinci olan Derya Durmuşlar yerine Surviver Türkiye‘nin birincisi eski milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun kazada öldüğü haberi interneti karıştırdı.

Survivor Yunanistan‘da birinci olan Derya Durmuşlar, Çanakkale‘nin Gelibolu İlçesi yakınlarında eşi ile birlikte geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti, karısı da yaralandı. Bu haber internet sitelerine düşmeden önce, sosyal paylaşım sitelerinde, milli yüzücü Derya Büyükuncu’nun öldüğü, karısının da ağır yarandığı bilgisi yer aldı. Haber bir anda yayıldı. Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ile kurulan temas sonucu ölen kişinin Derya Büyükuncu değil Derya Durmuşlar olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu yanlışın isim ve yarışma benzerliğinden kaynaklandığı belirtildi. Bir süre sonra doğru bilgiye ulaşan internet siteleri, haberi yayından kaldırarak Derya Durmuşlar’ın öldüğünü sayfalarına taşıdı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen