Cum. Mar 29th, 2024

Adını Feriha Koydum dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Emir’in hedefi Feriha’nın ailesi olacak. Adını Feriha Koydum bu akşam saat 20:00’de Show TV ekranlarında olacak. İşte Adını Feriha Koydum dizisini merakla beklenen 30. bölüm fragmanı ve özeti…


Adını Feriha Koydum 30. bölüm fragmanını izlemek için TIKLAYIN

FERİHA VE AİLESİ EMİR’İN HEDEFİNDE!

Teknede yaşanan dehşet anları hastanede son bulurken Feriha sadece Emir’in değil Sanem’in de öfkesiyle karşı karşıyadır. İçindeki aşkı, nefretiyle yenmeye çalışan Emir’in Levent’ten sonraki hedefi ise Feriha’nın ailesi olur. Emir’in beklenmedik hamlelerine hazırlıksız yakalanan Zehra ve Mehmet şaşkındır.

Çalıştığını Rıza’dan gizlemek zorunda kalan Zehra, Sophie’nin evinde yaşadığı gizemli olaylardan tedirgin olmaya başlar. Feriha, Levent’in yaşadıkları yüzünden vicdan azabı duyarken Levent ise İstanbul‘u terk etmekten vazgeçer.

Emir’in dinmek bilmeyen öfkesi karşısında kendisini çaresiz hisseden Feriha, Emir’in Zehra’yı hedef alan tavırları ile çileden çıkar. Emir ve Feriha sonunda sarsıcı bir şekilde yüzleşirler. Öte yandan Sanem’in takip edildiğinden habersiz attığı bir adım şüphe içinde kıvranan Haldun’u gerçeklere yaklaştırır.

Zehra için geçmişin perdesi aralanırken, okulun ilk günü yaşananlar ise öfkeli aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen