Per. Nis 25th, 2024

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, yeni bölümde ekrana gelecek.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akasya Durağı dizisinin 136. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Akasya Durağı 135. bölüm özeti.

Cinar Dilek ile evlenmek içinher yoludeniyor ancak çare bulamıyor. Bu arada gazetede bir haber okur. Bir adam kendini hayatını kurtaran düşmanının oğlunun kızi ile evlenmesine musade etmiştir. Çınar Sinana bu konuyu anlatır ve yardım ister.

Sinanın planı ile Arif ve Seyit kar maskesi takıp Osmana saldıracaklar, gaspetmeye çalışacakar. Ancak isler hiç planladıkları gibi gitmez. Çünkü gercekten bir banka soygunu olacak gercek soyguncular Osmanın taksisini gasp edecekler.

Ali Kemal duraktaki işini bırakır ,emlakçıda ise baslar. Emlakçı Ali Kemal’e villanın anahtarını verir ve gidip oradaki bir eksikliği halletmesini söyler. Ali kemal giderken kendisine yılışan bir kadınla tanışır. Kadını alıp villaya gider. Bu arada bir kadın kuaföre gelir,kiralık bir ev aradığını söyler. Narin de kadını alır emlakçıya götürür ve emlakçı onları villaya getirir. Narin ve yanındakiler villada Ali kemali kadınla uygunsuz vaziyette yakalarlar

Duygu Emrenin annesinin geldiğini öğrenince onunla tanışmak kendinibeğendirmek ister. İpek şoför karılarına bu durumu üzülerek anlatır. Safiyeler bir plan yaparlar ve Safiye Emrenin annesiymiş gibi Duyguyu arayıp onunla tanışmak istediğini söyler ve eve davet eder. Duygu gelince Safiye ona ev işi, yemek vs yaptırıp canından bezdirir. Ancak Duygu Emreye gelip olanları anlatınca herşeyin kadınların numarası olduğu çıkar.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu hafta da aynı saatte ekrandaki yerini alacak

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen