Per. Nis 25th, 2024

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, yeni bölümde ekrana gelecek.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akasya Durağı dizisinin 138. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Akasya Durağı 138. bölüm fragmanı ve 137. bölüm özeti…

Ayşe ve Burak birbirini seven iki gençtir ve Burak metalci olduğu için babası onun kızı ile evlenmesine izin vermemiştir. Kaçmaya karar veren iki aşık Osman’ın taksisine biner. Yolda onların hikayesini dinleyen Osman, Burak’ı aynı Çınar‘a benzetir ve sinirlenip sopayı kaptığı gibi Burak’ı kovalar.

Ayşe’yi de babasına teslim edecektir ancak Ayşe’nin babası oğulları ile birlikte çoktan Osman’ın taksisini takibe almıştır. Taksiyi durdurur ve Osman’ın ne dediğini dinlemeden onu yaka paça alırlar. Sevgilisini kovalayan Osman’ı zor duruma düşürür ve onun kendisini kaçırdığını söyler. Aile Osman’a kızları ile evlenme şartı getirirler. Osman büyük bir çıkmazın içindedir ve kurtuluş yolları arar.

Hapisten çıkmış olan mafya babası Sinan’ın kendisine olan borcunu ödemesi için emir gönderir yoksa sonu fena olacaktır. Şaziment dönmektedir ve biletine de yüz bin lira çıkmıştır. Sinan bunu haber alınca yanına Ali, Kemal ve Arif’i de alarak kaynanasına davul zurnalı, kırmızı halılı bir karşılama töreni hazırlar. Şiirler okuyarak kaynanasını karşılayan Sinan eve gelince ona durumunu açıklar. Borcu ödemezse mafya onu öldürecektir. Şaziment hayır deyince Sinan evdeki paraları çalmakta bulur çareyi.

Duygu, Emre’yi kaybetme korkusu ile İpek’i tehdit eder ve aradan çekilmezse, Emre’ye onun gazeteci olduğunu söyleyeceği tehdidinde bulunur. İpek çaresizce gazete müdürü Yavuz’u arar ve yardım ister.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu hafta da aynı saatte ekrandaki yerini alacak

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen