Cts. Nis 20th, 2024

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Arka Sıradakiler Umut 4. bölümüyle 9 Ekim Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında oalcak. İşte Arka Sıradakiler Umut 4. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sıradakiler Umut 4. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Arka Sıradakiler Umut 4. bölüm fragmanı ve 3. bölüm özeti…

Oktay ın durmayacağını gören ibo ona gamzeyi getirme sözü verir,umut un hayatı yolunda gitmektedir. Ahmet amcasıyla bir sırrını paylaşır,oktay geçmişle ilgili ibo ya öyle şeyler anlatır ki ibo nun kafası karmakarışık olur,kime hak vermesi gerekir bilemez.

Ökkeş in hilal için hazırladığı sürpriz semih ve arkadaşlarına kısmet olunca semih in aşk hayatı büyük yara alır,korkut arkadaşlarının dolduruşuna gelerek seda hoca nın "sözde" çıplak modellik teklifini kabul eder.

Müge tayfun ve kenan arasında bocalamakta,hislerini anlamlandırmaya çalışmaktadır.Kenan ın evinde hiç birşey yolunda gitmez,evde ki onu en mutlu eden şey odasının penceresinden bakınca müge yi görebilmektir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen