Sal. Nis 23rd, 2024

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Arka Sıradakiler Umut 5. bölümüyle 16 Ekim’de Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Arka Sıradakiler Umut 5. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sıradakiler Umut dizisinin 5. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Gamze’nin en çok korktuğu şey gerçekleşmiştir. Oktay, Umut’a bir adım uzaktadır, onu görmesi an meselesidir. Gamze, Umut ve Oktay karşılaşmasına engel olabilecek mi? Artık Esra da Oktay’ın döndüğünü öğrenmiş ve etraflarında dolaşmasından rahatsızdır. Bir yandan Gamze’ye Oktay’ın döndüğünü Ahmet’e haber vermesi için baskı yaparken bir yandan da Umut ve Oktay karşılaşmasını engellemek için bir planı vardır. Gamze’nin cevabı ne olacaktır?

Ahmet, her şeyden habersizdir. Oktay’ın döndüğünü henüz öğrenmemiştir. Gamze’nin bir derdi olduğunun farkında ve kendisine anlatmadığı için üzgündür. İbo’yla konuşmaya gider. İbo, Ahmet’e beklediği cevabı verecek mi? Gamze, Oktay’ın okulun karşısında bir kafe devraldığından habersiz, Ahmet’in “Hızır” dediği arkadaşıyla tanışmayı ve kafenin açılışı için hayırlı olsuna gitmeyi kabul eder.

Büyük karşılaşmada neler olacak? Ahmet şimdiye kadar kendisinden saklanan sırrı öğrenebilecek mi? Burak ve Tayfun arasındaki gerilim devam ederken, Kenan, Müge ve Tayfun’un gece birlikte dışarı çıktığını Burak’tan öğrenir. Kenan’ın tavrı ne olacaktır?

Ökkeş, “Kadınları Etkileme’nin Yolları” isimli kitaptan yola çıkarak Hilal’i sevgilisi olması için ikna etmeyi başarabilecek mi? Korkut, Seda’dan gelen buluşma teklifiyle çok mutludur. Korkut’u bekleyen sürpriz nedir?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen