Cum. Mar 29th, 2024

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı`nın, BDP ile terör örgütü KCK arasındaki bağlantıları gösterdiği iddia edilen belgeleri Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği öğrenildi.


Bölücü terör örgütü PKK`nın şehir yapılanması KCK`ya yönelik geçtiğimiz hafta İstanbul`un da aralarında olduğu bazı illerde operasyon düzenlenmişti. İstanbul`da yapılan aramalarda şüpheliler ile birlikte çok sayıda belge de ele geçirilmişti. El konulan belgelerden örgütün BDP ile bağlantısını gösteren kısmının Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı`na gönderildiği ifade edildi.

TOPLANTILAR BDP BİNALARINDA YAPILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen belgede, "soruşturmaya esas olan ekte ve klasörlerde yer alan tutunaklardan anlaşılacağı üzere KCK TM yapılanmasının gerçekleştirdiği toplantıların Barış ve Demokrasi partisi’nin İl Başkanlığı ve değişik ilçe başkanlığı binalarında, söz konusu partinin gözetim ve denetiminde gerçekleştirildiği, bu surette BDP ile KCK TM yapılanması arasında fiili bir bağlantının bulunduğu anlaşılmıştır" ibareleri de yer almakta.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen