Cum. Mar 29th, 2024

Milyonları peşinden sürükleyen yıldız nasıl ”Türkiye’nin yıldızları”ndan biri oldu?


Foto galeri için tıklayın

Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma programında ikinci olan Saat, yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu’nun kardeşi, ona Beren Saat‘ten söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline gelmişti. İlk olarak, Aşkımızda Ölüm Var isimli dizide Ece Uslu’nun canlandırdığı Pervin karakterinin kardeşini canlandırmıştır.

İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde Mahsun Kırmızıgül ile paylaşan oyuncu, sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili’de Cansel Elçin ve Okan Yalabık’la ikinci başrolünü sergilemiştir.

Ardından Halid Ziya Uşaklıgil´in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre ile oynamıştır. Bu dizide canlandırdığı Bihter karakterinin Kıvanç Tatlıtuğ‘un canlandırdığı Behlül karakteri ile yasak aşk yaşaması büyük ilgi görmüştür. Aşk-ı Memnu‘daki rolü ile popülerliği arttı.

Bir röportajında canlandırdığı Bihter karakteriyle ilgili "Senaristlerin diyaloglar dışında Bihter’in ruh haliyle ilgili yazdıkları bana çok şey öğretti." demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen