Sal. Nis 23rd, 2024

MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı sektörde mazisi çok fazla olmamasına rağmen piyasaya çıkarmış olduğu ürünlerle adından bir hayli söz ettiriyor.


MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı sektörde mazisi çok fazla olmamasına rağmen piyasaya çıkarmış olduğu ürünlerle adından bir hayli söz ettirdi. Organik sarayı ürün yelpazesinde bulunan Complex41 saç bakım setiyle de bir rekora imza atarak binlerce ürün sattı. Çok değil sadece bir yıl önce gazetecilik yaparken ticarete atılmaya karar veren Muharrem Acartürk, sadece aylık tanıtım bütçesi 750 bin TL’yi bulan Organik Sarayı firmasının sahibi. Adından da anlaşılacağı üzere Organik Sarayı tamamen bitkisel ve organik ürünler satan bir firma konumunda.

“İŞİMİZ MODERN AKTARLIK”

Yaptıkları işi modern aktarlık olarak tanımlayan Acartürk, gazetecilik deneyimi ile neyi, nerede ne zaman yapacağını iyi bilen bir firma oluşumuna imza attı. Mfö Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, 1 yıl içerisinde büyük satış grafiği yakaladıklarını söyledi. MFÖ Grup’un bir aile şirketi olduğunu sözlerine ekleyen Muharrem Acartürk, "Biz bu yola çıkarken bir hayli sıkıntılı süreçten geçtik, yatırımlarımızı dünyada yaşanan global krizde yaptık ve çok etkilendik bu bizi daha da kamçıladı. Complex 41 saç bakım ürünüyle ve Türk halkının güveniyle bir yılda binlerce ürün sattık. Tüm tüketicilerimize teşekkür ediyorum” dedi

“AYDA 10 BİN ÜRÜN SATIYORUZ VE BAYİLİK AĞIMIZI GENİŞLETECEĞİZ”

Satış sürecini call center sistemi ile yapan firma, Bayileri hariç günde ortalama 300 ile 500 arasında ürün satıyor. Organik Sarayı Dünyada ve ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek kapıda ödeme sistemi ile ürünlerini müşterilerine ulaştırıyor. Ayrıca yurt dışındaki müşterileri içinde Almanya’da ofisleri bulunmaktadır. Yurtiçi ve Yurtdışında bayilik ağını genişletmek için gerekli altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, "Çok yakında Ülkemizde ve Dünyanın her noktasında halkımız ürünlerimizle tanışacak” dedi.

ORGANİK SARAYI ÜRÜN YÜZÜ OLARAK DA ÜNLÜ MANKEN ÇİĞDEM SAVAŞ’I SEÇTİ

MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Acartürk, “Biz ürünlerimizde kalite güven güler yüzü kendimize ilke edindik, bu nedenle de Çiğdem hanım’a ürünlerimizin yüzü olmasını teklif ettik Çiğdem hanımda bizi kırmadı firmamızın yüzü oldu” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen