Per. Mar 28th, 2024

Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe idmanında, Caner Erkin ile Semih Şentürk arasında gerginlik yaşandı…


Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, önce üst sahada istasyon çalışmaları yaparken, daha sonra alt sahaya inerek pas çalışması, ardından da yarı sahada çift kale maç oynadılar.

Sarı-lacivertli ekibin idmanında, soğuk algınlığı düzelen Joseph Yobo ile Genç Milli Takım kadrosundan dönen Recep Niyaz da yer aldı.

Sakatlıkları süren Volkan Demirel ile Serkan Kırıntılı antrenmanda yer almadı. Volkan Demirel‘in antrenman sonrasında sahaya çıkarak koşu yaptığı görüldü.

Bu arada, idmanın 5’e 2 pas bölümünde Caner Erkin ile Semih Şentürk arasında gerginlik yaşandı.

Caner’in iyi pas veremeyerek top kaybına neden olduğu şeklinde sözler sarf ettiği Semih, daha sonra bir pozisyonda takım arkadaşına sert bir şekilde müdahalede bulununca, ikili arasında tartışma başladı. Birbirlerine el hareketleri yaparak münakaşa eden Caner ile Semih’i araya giren takım arkadaşları yatıştırdı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen