Çar. Nis 24th, 2024

Kanal D’nin ardından Star’ TV’ye transfer olan Geniş Aile, izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Cevahir, Ulvi ve Koyu Bilal’ın maceraları izleyicinin yüzünden gülümsemeyi eksik etmiyor. Yeni bölümde de kahkahalar birbirini kovalayacağa benziyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Geniş Aile dizisinin 103. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Geniş Aİle 102. bölüm özeti…

NİLÜFER İLE CEVAHİR’İN, NEŞE İLE DE BİLAL‘İN ARASI AÇIKTIR. BU DARGINLIĞA NEDEN OLAN ALEMDAR’IN MUTLULUĞU İSE UZUN SÜRMEZ. ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞİNİ ÇÖZMEK İÇİN DAMATLARINA İHTİYACI VARDIR.

Kızlar, babaları ile konuşurken evlilikleri üzerine bahse girdiklerini öğrendikleri kocalarına küskündürler. Cevahir, Nilüfer‘i Koyu Bilal‘de Neşe’yi yumuşatmayı başaramaz. Kızların ikisi de kocalarını odadan dışarı atar. Bu duruma sevinen Alemdar’ın ise keyfi yerindedir. Ancak bu uzun sürmez.

Japonya’da ortak restorant açmak istediği Japon iş adamı ile önemli bir görüşmesi vardır. Adamın Türkçe bilmediğini zanneden Mürsel istemeden de olsa bu görüşmeyi sabote eder. Adamı birlikte iş yapmaya ikna etmek için tek bir Seçenek vardır: Aile değerlerine önem veren Japon iş adamını, damatlarının da katıldığı büyük bir yemekte ağırlamak. Fakat bu sanıldığı kadar da kolay değildir.

Hem Cevahir ve hem de Koyu Bilal‘in Alemdar’ın bu isteğini yerine getirmek için bazı şartları vardır. Üstelik bu yemeğin organize edildiği akşam Kuddusi Baba ile Muazzez’in 30. evlilik yıldönümleri için verdikleri aile yemeği ile çakışır.

Nilüfer ve Cevahir’in aynı anda her iki yemeğe de katılıp ortamı idare etmesi gerekmektedir. Nilüfer ve Cevahir’in sürekli her iki masadan da sürekli kaybolmaları Japon iş adamı ile Kuddusi Baba’nın dikkatini çeker ve ortalık yine çok karışır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen