Per. Nis 25th, 2024

Kanal D’nin ardından Star’ TV’ye transfer olan Geniş Aile, izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Cevahir, Ulvi ve Koyu Bilal’ın maceraları izleyicinin yüzünden gülümsemeyi eksik etmiyor. Yeni bölümde de kahkahalar birbirini kovalayacağa benziyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Geniş Aile dizisinin 104. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Geniş Aile 104. bölüm fragmanı ve 103. bölüm özeti…

NAZAN VE BEBEĞİNİN HAYATI TEHLİKEDEDİR. İKİSİNİ DE KURTARMAK İÇİN EN AZ 10 BİN TL PARAYA İHTİYAÇ VARDIR.
MÜRSEL, CEVAHİR, KOYU BİLAL VE ZEKAİ GEREKEN PARAYI BULMAK İÇİN HERKESTEN GİZLİ KOLLARI SIVARLAR.

Rutin doğum kontrolüne giden Nazan baygınlık geçirir. Test sonuçları Nazan ve Mürsel için kötü bir sürpriz olur. Hem bebeğin hem de annenin zehirlenme riski vardır. Her ikisini de kurtarmanın tek bir yolu vardır, ancak çok pahalıdır. Nazan bu durumu zaten kıt kanat geçinen geniş aileden saklamalarını ister.

Çaresiz Mürsel, gizli gizli para arayışına girer. Koyu Bilal‘de Neşe ile bir türlü çıkamadıkları balayına gidebilmek için paranın yani babasının peşindedir. Cevahir, Cücü’nün okul masrafları yüzünden dardadır. Zekai’nin ise Pırıl’ın zengin üniversite arkadaşları tarafından ezilmemek için paraya ihtiyacı vardır.

Para bulma derdine düşen dörtlü tek bir amaca kilitlenir o da; Nazan ve bebeğini kurtarmaktır. Ancak hepsi de bu parayı kolay yoldan kazanmanın derdindedir. Bahisler açılır, eldeki tüm para at yarışlarına yatırılır.

Star TV’nin önemli dizileri arasında yer alan Geniş Aile ‘aile dizisi’ olma özelliğini de taşıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen