Cum. Mar 29th, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 45. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Lale Devri 45. bölüm fragmanı ve 44. bölüm özeti…

Okan’ın kadınlara zaafını bilen Çınar, Toprak’la Okan’ı restorana kadar takip eder. Onları gizli gizli izleyen Çınar deliye döner! Okan’a haddini bildirme vakti gelmiştir! Zümrüt, göğsünün alınmasına razı olur, ancak yıkılmış haldedir. Necip onu yalnız bırakmamakta kararlıdır.

Zümrüt’e tedavi süresince hastanede kalacağını söyler. Yeşim, Çınar’ın ultrasonda bebeğini görmeye gelmesini umutla bekler. Ancak Çınar gelmez. Yeşim emin olmak için Toprak’ın evine gider. Çınar’ı orada görünce yıkılır! Toprak, Çınar’ın kıskanç haline ilk kez tanık olur.

Çınar’ın karısını sahiplenmekteki kararlılığı, Toprak’ın boşanma inadını kırabilecek midir? Yeşim’in perişan hali Cansel’i endişelendirir. Yeşim, Cansel’in endişesini haklı çıkaracak korkunç bir hamlede bulunur! Reyhan, çocuğunun cinsiyetini öğrenmeye doktora gider. Ancak onu kötü bir haber beklemektedir. Yeşim’in başına gelenler, Toprak’ın şok edici bir karar almasına sebep olur!

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen