Per. Nis 18th, 2024

Show TV’nin fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Osmanlı Padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman döneminde sarayda yaşanan olaylara yer veren Muhteşem Yüzyıl Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasına girmiş durumda. Muhteşem Yüzyıl 28. bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Muhteşem Yüzyıl 28.Bölüm özeti Show TV wep sitesinde yayınlandığı andan itibaren BeyazGazete.com’dan ulaşabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl 27.Bölüm özeti…
Layoş’un Budin Sarayı’ndaki tahtında oturmaktadır. Macaristan toprağı bundan böyle Osmanlı İmparatorluğu’nun himayesindedir.

Zafer haberi Topkapı Sarayı’na ulaşmıştır. Fetihnamede İbrahim Paşa’nın zaferdeki hizmetlerinden bahsedilmesi, Hürrem’i İbrahim Paşa’ya karşı iyice hırslandıracaktır. Hürrem Gül Ağa’dan müneccim Yakup Efendi’yi tekrar saraya getirmesini ister. Hürrem Yakup Efendi’yle bu sefer yalnız görüşecektir…

İbrahim Paşa, Budin Sarayı’nın bahçesindeki Apollo, Herkül ve Diana heykellerine hayran kalmıştır. Sultan Süleyman heykelleri, savaş meydanındaki üstün başarısı şerefine İbrahim Paşa’ya hediye eder. Heykeller ve diğer ganimeti İstanbul‘a getirmesi için Bali Bey’i görevlendirir.

Kastilya Prenses’i İsabella Fortuna’nın gemisi, Ege Denizi açıklarında korsanların saldırısına uğrar. Korsanlar Prenses ve nedimesini esir alıp, İstanbul‘a getirirler. Habsburg Hanedanı’ndan Prens Frederick’in nişanlısı olan Prenses, çok değerli bir esirdir. Korsanlar bu değerli esiri Topkapı Sarayı’na satmak istemektedirler.

Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa İstanbul‘a büyük zaferle dönmüştür. Nigar İbrahim Paşa’yı, Hürrem’in intikam alabileceği konusunda uyarır. İbrahim Paşa Hürrem’den korkmamaktadır.

Bakanın kızı Muhteşem Yüzyıl kadrosunda

"Muhteşem Yüzyıl" dizisi kadrosuna sürpriz bir isim daha kattı. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova‘nın kızı olan Melike İpek Yalova, Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakterini canlandırmak üzere diziye dahil oldu. Yalova, dizinin genel koordinatörü Nermin Eroğlu tarafından Bebek’te bir balıkçıda keşfedildi.

HER ŞEY BALIKÇIDA BAŞLADI

Türkan Şoray’a benzerliğiyle dikkat çeken Yalova, "Bir arkadaşımla Bebek’te bir balıkçıya gitmiştim. Mehmet Günsür, Meral Okay ve Muhteşem Yüzyıl‘ın genel koordinatörü Nermin Eroğlu’da oradaydı. Eroğlu yanıma gelerek bana kartını verdi. Çok şaşırdım ve çok heyecanlandım" dedi.

HÜRREM’E RAKİP OLACAK

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ üzerine master yapan Yalova, ilerleyen bölümlerde Hürrem Sultan‘a rakip olacak. Babasının kendisini çok desteklediğini belirten Yalova, "Babam hukuk fakültesi mezunu ve de aynı zamanda konservatuarlı bir insan. Yıldız Kenter’in öğrencisi olmuş. Bu sektörü ve bu işi bildiği için bu kadar iyi bir ekip arasında işe başlamanın çok büyük bir şans olduğunu söyleyerek beni destekledi" dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen